Kesä Santa’s Hotelsilla: Seikkailu alkaa täältä!

Aktiivinen kesä pohjoisessa odottaa sinua!

Santa’s Hotelsin upeat kohteet Kalajoella, Rovaniemellä, Luostolla, Saariselällä ja Kilpisjärvellä houkuttelevat sinut unohtumattomalle lomalle luonnon helmassa. Nauti vaelluksista ja pyöräilystä merenrannalla, metsissä ja tuntureilla, uintihetkistä raikkaissa luonnonvesissä tai hellivässä kylpylässä ja rentoudu saunoen keskiyön auringon valossa. Tutustu alla monipuolisiin kesäkohteisiimme, varaa lomasi ja anna pohjoisen aktiivisen kesän inspiroida sinua!

Kalajoki

Kalajoen merellinen miljöö tarjoilee huikeita mahdollisuuksia aktiiviseen kesälomaan

Kalajoen kesälomailija voi koostaa omannäköisen unelmalomansa lukuisista mahdollisuuksista. Historiallinen Plassin Vanhakaupunki kutsuu kesähaaveilijaa kävelemään pitkin tunnelmallisia katuja ja meriseikkailua janoava voi lähteä vaikuttavalla Kaljaasi-Ansio -purjeveneellä tutkimaan historiallisia kalastajasaaria. Vesipedoille löytyy niin ikään tekemistä merenrannan aktiviteeteista kuten suppailusta, purjelautailusta ja tietysti uimisesta aina kylpylän helliviin poreisiin ja Jukuparkin huikeisiin liukuihin asti. Kalajoella kesätekeminen ei lopu kesken!

Majoitu Santa’s Resort & Spa Hotel Sanin kylpylähotellissa

Santa’s Resort & Spa Hotel Sanissa majoitut Kalajoen hiekkasärkkien edustalla aivan Jukuparkin vieressä ja SaniFani-kylpylän kanssa saman katon alla. Sanissa on tarjolla majoitusta Standard- ja Superior-hotellihuoneissa, huoneistoissa sekä Suiteissa. Majoittuessasi Santa’s Resort & Spa Hotel Sanissa kylpylän vapaa käyttö sen aukioloaikoina sisältyy majoituksen hintaan!

Nyt saatavilla ennakkovaraajan etu: Kun varaat kesän majoituksesi 31.5. mennessä, säästät 10% majoituksen ennakkoon maksetusta hinnasta!

Kalajoen Golfpaketti: Golfloma kahdelle alkaen 243 €/ vrk. Hinta sisältää majoituksen kahdelle aikuiselle Standard-huoneessa, aamiaisen, kylpylän käytön sekä yhden green feen molemmille. Golfpaketit ovat varattavissa 1.6.-30.9.2024 väliselle ajalle.


Kilpisjärvi

Kilpisjärven tunturimaisemissa rakastut pohjoiseen luontoon joka päivä uudelleen

Kilpisjärvi on ainutlaatuinen kesämatkakohde, joka sijaitsee Käsivarren kauniissa maisemissa lähellä Norjan ja Ruotsin rajaa, ja Kilpisjärvi onkin suosittu pysähdyspaikka matkalla Norjaan. Tämä pohjoinen helmi tarjoaa vierailleen upeat maisemat, kristallinkirkkaat vedet ja monipuoliset mahdollisuudet ulkoiluun ja seikkailuihin.

Kesäaktiviteetteja Kilpisjärvellä riittää jokaiseen makuun. Kilpisjärvi on tunnettu upeista vaellusreiteistään, jotka tarjoavat mahdollisuuden tutustua alueen upeaan luontoon. Suosittuja reittejä löytyy esimerkiksi Saanan luonnonsuojelualueelta ja Mallan luonnonpuistosta. Erittäin suosittu aktiviteetti on kolmen pyykin retki, jonne pääsee kesäisin käymään päiväretkellä, johon sisältyy risteily sekä vaellus jalan.

Kilpisjärvi on kalastajien unelmakohde. Voit kokeilla kalaonneasi järven rannoilta tai vuokrata veneen ja lähteä kalaretkelle järvelle. Järvi tarjoaa upeat puitteet melontaan ja veneretkiin. Ympäröivällä alueella on myös monia maastopyöräreittejä, jotka tarjoavat hienoja maisemia ja haastavia polkuja pyöräilijöille.

Majoitu Kilpisjärvellä Santa’s Hotel Rakassa ja saat nauttia ympäröivistä maisemista sisälläkin!

Santa’s Hotel Rakka sijaitsee Kilpisjärven kylässä kauneimpien tunturimaisemien ympäröimänä. Hotellihuoneista, ravintolasta ja huoneistoista avautuvat huikeat näkymät ympäröivään luontoon lattiasta kattoon ulottuvista maisemaikkunoista. Puurakenteisen design-hotellimme tyylikkäät hotellihuoneet sekä tilavat huoneistomme tarjoavat parhaat mahdolliset majoittumiskohteet Kilpisjärven matkaajalle. Hotellin Ravintola Rakassa on tarjolla herkullisia makuja ympäri vuoden.

Rakassa kesän Early Bird -tarjous, -10% ennakkoon maksetusta hinnasta, on voimassa 31.5. mennessä tehtyihin varauksiin ja jos majoitut kolme yötä saat 15% alennuksen majoituksen ennakkoon maksetusta hinnasta! Tervetuloa viihtymään Rakkaan!


Saariselkä

Saariselällä Urho Kekkosen kansallispuisto mahdollistaa loputtomasti kesätekemistä luonnossa liikkuville

Saariselkä on loistava kesämatkakohde, joka sijaitsee Lapin sydämessä. Tämä kaunis alue tarjoaa vierailleen upeat maisemat, puhdasta luontoa ja monipuolisia aktiviteetteja kesäisin. Saariselällä voit valita omien mieltymystesi mukaisia vaellus-, pyöräily- ja polkujuoksureittejä lukuisista vaihtoehdoista.

Aluetta ympäröivät järvet ja joet tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet esimerkiksi melontaan ja kalastukseen. Pyöriä sekä muita harrastevälineitä voi vuokrata helposti paikallisista välinevuokraamoista. Saariselällä järjestetään myös hevosretkiä ja -vaelluksia, jotka tarjoavat unohtumattomia elämyksiä niin aloittelijoille kuin kokeneille ratsastajille.

Tutustu Saariselän kulttuuritarjontaan vierailemalla esimerkiksi paikallisissa museoissa, gallerioissa ja perinteisissä käsityöpajoissa. Opit lisää alueen historiasta ja kulttuurista sekä voit hankkia ainutlaatuisia matkamuistoja.

Yövy Santa’s Hotel Tunturissa ja kansallispuisto on aivan ikkunasi takana

Kansallispuisto ja lähialueen palvelut aivan lähettyvillä – Santa’s Hotel Tunturi on täydellinen tukikohta Saariselän kesämatkaajalle! Santa’s Hotel Tunturissa on majoitusvaihtoehtoja kaikille. Sviittejä, Deluxe- ja Superior-huoneita arjen luksukseen ja huoneistoja yksin majoittumisesta aina isommillekin porukoille. Aamiainen sisältyy kaikkien majoitusten hintoihin.

Kun majoitut kesän aikana vähintään kolme yötä Santa’s Hotel Tunturissa, niin säästät 15% majoituksen ennakkoon maksetusta tai joustavasta hinnasta. Tervetuloa viihtyisälle kesämatkalle Tunturiin!


Luosto

Luostoa ympäröivissä kansallispuistomaisemissa pääset nauttimaan Lapin luonnon rauhasta

Luosto on upea kesämatkakohde Lapissa, joka tarjoaa vierailleen upeat maisemat, rauhallisen luonnon ja monipuolisia aktiviteetteja. Luosto tarjoaa vaellusmahdollisuudet niin aloittelijoille kuin kokeneille vaeltajille. Voit patikoida Luoston tuntureilla ja tutustua alueen kauniisiin maisemiin. Alueella on laaja valikoima maastopyöräilyreittejä, melontaan ja kalastukseen sopivia vesistöjä, kiipeilymahdollisuuksia ja täydellinen ympäristö luonnon havainnointiin.

Ametistikaivosvierailu on yksi Luoston alueen erikoisuuksista! Lampivaarassa sijaitseva Ametistikaivos on yksi harvoista jalokivikaivoksista maailmassa, jonne vierailijat ovat tervetulleita.

Hotelli Aurorassa majoittuessasi pääset suoraan hotellin pihasta luontoon

Tunturimajan tunnelmaa laadukkaassa hotellissa. Luoston Hotel Auroran monipuoliset palvelut ja lämmin tunnelma tarjoavat sinulle kokonaisvaltaisen pohjoisen elämyksen. Meillä voit kokea Metsä-Lapin omintakeisen tunnelman huoneestasi! Koe pohjolan yötön yö ja Lapin ainutlaatuinen kesä hotellistamme käsin ja pääset rentoutumaan luonnontäyteisen päivän jälkeen hotellihuoneesi saunan lempeissä löylyissä. Meillä voit kokea ainutlaatuisen elämyksen ja yöpyä lasi-iglussa kesätaivaan alla! Hyvin varustellut huoneemme luovat loistavat mahdollisuudet rentoutumiseen.

Hyödynnä Santa’s Hotel Auroran Ametistitarjous, niin saat vierailijaliput kaivokselle ja säästät 15% majoituksen hinnasta.


Rovaniemi

Rovaniemellä yhdistyvät luonnonrauha, lukuisat aktiviteettimahdollisuudet sekä Lapin pääkaupungin syke

Kuvat: Visit Rovaniemi

Rovaniemi on kiehtova kesämatkakohde, joka lumoaa vierailijansa monipuolisilla aktiviteeteillaan ja upealla luonnollaan. Täällä voit kokea unohtumattomia seikkailuja Lapin sydämessä ja yöttömässä yössä, oli matkasi sitten perheen kanssa tai yksin koettu seikkailu.

Tutustu joulupukin kotikaupunkiin ja vieraile Joulupukin pajakylässä, missä joulu on läsnä ympäri vuoden. Voit lähteä tutkimusmatkalle Ounasvaaran mukaville päivävaellusreiteille tai nauttia jokimelonnasta, kalastuksesta ja suppailusta Kemijoen virralla. Vuokraa saunalautta, ui Kemijoessa ja katso kun keskiyön aurinko laskeutuu horisontin tuntumaan upeissa väreissä vain noustakseen uudelleen.

Myös kulttuurikohteet kuten Arktikum, Korundin kulttuuritalo ja Kotiseutu- sekä Metsämuseo ovat valmiina tuottamaan elämyksiä kesävierailijoille. Vilkas kaupunkielämä pitää niin ikään kesälomailijan kiireisenä, mikäli kaipaat sitä ja Rovaniemen monipuolinen ravintolatarjonta on huomattu maanlaajuisesti!

Majoitu Santa’s Hotel Santa Clausissa aivan Rovaniemen ytimessä

Avarat ja korkeat huoneemme tarjoavat vaihtoehtoja moneen makuun. Lähes kaikissa huoneissamme on kylpyamme. Valitse sopiva vaihtoehto standard-huoneista aina saunallisiin sviitteihin. Hotellin Ravintola Gaissassa on päivittäin tarjolla jouluinen herkkuaamiainen ja hotellivieraat saavat majoittuessaan ravintolaan 10€ arvoisen etusetelin, jonka voi käyttää ruokaan ravintolassa. Hotellin kivijalassa sijaitsevasta Cafe&Bar Zoomitista löydät virkistävät juomat ja drinkit sekä tilavan aurinkoterassin täydelliseen kesänautintoon!

Rovaniemen Golfpaketti: Golfpakettimme sisältää majoituksen Santa’s Hotel Santa Clausissa sekä yhden green feen/henkilö/vuorokausi Santa Claus Golfille. Hinnat Standard-huoneessa alkaen 169€/yö kahden hengen huoneessa. Hinnat ovat voimassa 1.6.-30.9.2024.

Tervetuloa nauttimaan kesästä täysin siemauksin Santa’s Hotel Santa Clausiin!Myös Rovaniemen iglut kesällä avoinna tilauksesta

Kesällä voit varata Santa’s Igloos Arctic Circle -igluja ryhmille: minimiveloituksena on 6 iglua. Meillä voit järjestää myös häitä ja juhlia! Ota yhteyttä myyntipalveluun ja kysy lisää!

Myyntipalvelu:
+358 400 102 200
arctic.circle(at)santashotels.fi


Santa’s Hotels Kesäpassi: Vietä viisi yötä Santa’s Hotels -ketjun kohteissa kesällä ja saat kuudennen hotelliyön ilmaiseksi!

Kun yövyt 5 yötä Santa’s Hotels -ketjun hotelleissa saman kesän aikana, saat kuudennen yön kahden hengen hotellihuoneessa veloituksetta. Edun saat keräämällä Santa’s Hotelsin Kesäpassiin 5 leimaa aikavälillä 1.5.-31.8.2024 Passin saat Santa’s Hotelsin kohteista sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Edun voit käyttää samana vuonna 30.9. mennessä saatavuuden mukaan. Santa’s Resort & Spa Hotel Sanissa ja Santa’s Hotel Rakassa ei ole mahdollista käyttää vapaayötä heinäkuussa. Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitetusti. Lisätiedot kesäeduista suoraan hotelleista.

Leimoja myönnetään vapaa-ajan matkustajille suorista hotellivarauksista (ei ulkopuoliset varauskanavat, ei ryhmät). Lisävuoteista veloitetaan hinnaston mukaan.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.