Puurakenteinen design-hotel, Santa’s Hotel Rakka, aukeaa helmikuussa 2023 

Santa’s Hotels rakentaa uuden design-hotellin erämaan ympäröivälle Kilpisjärvelle Saana-tunturin juurelle. 

Puurakenteinen Santa’s Hotel Rakka saa inspiraationsa ympäröivästä arktisesta luonnosta ja korostaa modernia skandinaavista suunnittelua sekä Pohjoismaisia elementtejä hotellissa ja ravintolassa. 

Hotellin 42 premium-huonetta, uusi 200-paikkainen ravintola ja 21 täyden palvelun huoneistoa tarjoavat ympärivuoden korkeatasoisia luontolomia. Hotellihuoneiden ikkunat aukeavat erämaan suuntaan kohti Saana-tunturia mahdollistaen täydellisesti revotulten katselun! 

Uusi rakennus mukautuu jo olemassa olevaan moderniin Santa’s Chalets Rakkaan.  

Hotelli aukeaa helmikuussa 2023. 

Kaipaatko lisätietoa? Meihin voitte olla yhteydessä sähköpostitse kilpisjarvi@santashotels.fi 

Kohteena Kilpisjärvi  

Santa’s Hotel Rakka sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Norjan rajasta. Kilpisjärvellä voitte kokea todellisen Lapin ja tehdä päiväreissua Norjan upeisiin vuonoihin. 

Hotellia lähin lentokenttä löytyy Norjan Tromsosta tai Suomesta Kittilästä. 

The Arctic Route linja-autoyhteys liikennöi Norjan ja Suomen välillä ja sopii erinomaisesti yksittäisille matkailijoille ja pienille ryhmille.

Lumoudu Lapin tunnelmasta tunturinäköalalla

Saanan jylhä siluetti, erämaan koskematon luonto ja kaikkialla ympäröivä taianomainen hiljaisuus. Käsivarren Lapin tunnelmaa ei voi sanoin kuvailla, kun kohteenasi on Kilpisjärvi. Majoitus laadukkaissa huoneistoissa kruunaa unohtumattoman matkasi!

Santa’s Rakka huoneistomme sijaitsevat Käsivarren kauneimmissa maisemissa Kilpisjärven kylässä. Lattiasta kattoon ulottuvat huoneiston ikkunat tarjoavat sinulle sykähdyttävän näköalan lumoaviin tunturi- ja järvimaisemiin. Lähimmät vaellusreitit avautuvat kilometrin säteellä.

Kilpisjärven tunturikylä sijaitsee lähes 500 metrin korkeudella vedenpinnasta, Suomen korkeimpien huippujen kainalossa. Kirkasvetiset järvet, silmänkantamattomiin jatkuva erämaa ja vapaina vaeltavat porotokat – elämykset, joita et voi kohdata missään muualla Suomessa.