Kalajoki | Hyödynnä ennakkovaraajan tarjous kesälle 2024!

omenamehu

Kalajoen kesä on täynnä mahdollisuuksia seikkailuun ja rentoutumiseen ja nyt on juuri oikea aika varmistaa täydellinen majoitus kesän lomapäiville! Varaa majoituksesi etukäteen ja saat 10% alennuksen majoituksen ennakkoon maksetusta hinnasta!

Kalajoki on kesälomailijan kotimainen paratiisi!

Hiekkadyynejä silmänkantamattomiin, sporttista kesätekemistä jokaiseen makuun, kylpylän hellivät aallot ja ympäröivän luonnon rauhoittava voima – tätä ja paljon muuta on kesäloma Kalajoella! Halusitpa viettää päiväsi Jukuparkin vesipuistossa, Kalajoen vanhassa kaupungissa Plassissa tai vierailla historiallisilla Kallankareilla, kuten Maakallassa upealla purjeveneellä tai vain rentoutua merenrannalla, majoitu Santa’s Resort & Spa Hotel Sanissa ja kaikki Kalajoen parhaat aktiviteetit ja käyntikohteet ovat ulottuvillasi. SaniFani-kylpylään pääset rentoutumaan aina majoituksen hinnalla.

Varauksen voit tehdä verkkokaupastamme tai ottamalla yhteyttä myyntipalveluumme:
Puhelimitse 0400 102 120
Tai sähköpostilla kalajoki@santashotels.fi

Tarjoushintaisia tuotteita on rajoitettu määrä. Varaukset on tehtävä 31.5.2024 mennessä. Varauksen voit tehdä aikavälille 1.6.-31.8.2024. Tarjous ei ole voimassa erikoistapahtuma-aikoina.