Luosto | Ametistitarjouksella liput ametistikaivokselle ja majoitus -15%!

Lampivaarassa sijaitseva Ametistikaivos on yksi harvoista jalokivikaivoksista maailmassa, jonne vierailijat ovat tervetulleita. Hyödynnä Santa’s Hotel Auroran Ametistitarjous, niin saat vierailijaliput kaivokselle ja säästät 15% majoituksen hinnasta.

Olisiko kesälomareissun kohteena tänä vuonna Luosto? Opastetuilla kaivoskierroksilla pääsee kuulemaan Lampivaaran geologiasta ja historiasta sekä ametistin muodostumisesta ja uskomuksista jotka liittyvät tähän violettiin jalokiveen.  Kierroksiin kuuluu myös oman ametistin kaivaminen kaivuualueelta sekä vierailu pienessä kivipuodissa, josta voi ostaa ametisteja raakakivenä sekä hiottuna ja kauniita ametistikoruja.

Ametistitarjous – säästä 15% majoituksen hinnasta!

Majoitu Santa’s Hotel Aurorassa aikavälillä 17.6.-31.8.2024, niin säästät 15% majoituksen ennakkoon maksetusta hinnasta tai muutosturvahinnasta*! Ametistitarjous sisältää majoituksen sekä vierailijaliput Lampivaaran ametistikaivokselle.

Santa’s Hotel Aurora – Tunnelmallinen Luoston hotelli kansallispuiston kupeessa

Hotel Aurora & Igloos sijaitsee Luoston ydinalueella ja samalla pohjoisen luonnon kauneimpien mahdollisuuksien keskellä.

Aurorassa on kodikas tunnelma, luonnon materiaaleja hyödyntävä sisustus ja hotellihuoneen ikkunasta avautuvat maisemat pohjoisen taivaalle ja kynttiläkuusimetsään. Hyvin varustellut huoneemme luovat loistavat puitteet rentoutumiseen. Hotellihuoneidemme erikoisuus Aurorassa on jokaisesta huoneesta löytyvä oma sauna, jossa kelpaa nautiskella päivän päätteeksi.

Hotellihuoneiden lisäksi Aurorasta löytyy myös lasi-igluja, joista kelpaa ihastella yötöntä yötä pehmeiden lakanoiden keskeltä. Pääset lasi-iglussa askelta lähemmäs lumoavaa Lapin luontoa, mutta kaikilla hotellihuoneen mukavuuksilla.

Voit tehdä varauksen myös myyntipalvelustamme:

Puh. 0400 102 140

luosto(at)santashotels.fi


*Ennakkoon maksettu hinta: ei peruutusoikeutta
Muutosturvahinta: Ilmainen peruutus 30 päivää ennen tulopäivää. Tulo- ja lähtöpäivää voi muuttaa ilman kuluja yhden vuoden (1) sisällä alkuperäisestä tulopäivästä. Muutokset tulee tehdä viimeistään 7 päivää ennen saapumista. Jos huonehinta on korkeampi uusien varauspäivien kohdalla, erotus maksetaan sisäänkirjautumisen yhteydessä. Jos huonehinta on edullisempi uusien varauspäivien ajalla, erotusta ei palauteta. Alle 30 päivää ennen tuloa tehdystä peruutuksesta veloitetaan 100% peruutusmaksu.