Varaa huone

Hotelli
Kaikki
Kaikki
ROVANIEMI
Santa's Hotel Santa Claus
Santa's Hotel Rudolf
Santa's Igloos Arctic Circle
KALAJOKI
Santa's Resort&Spa Hotel Sani
SAARISELKÄ
Santa's Hotel Tunturi
LEVI
Santa's Villa Laavu
KILPISJÄRVI
Santa's Chalets Rakka
LUOSTO
Santa's Hotel Aurora
Santa's Villa Borealis
Tulo
Lähtö
Huoneet ja vieraat
huone aikuinen lasta
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Varauskoodi
Hae huoneet

Pysähdy hetkeen ja nauti luonnonläheisestä ylellisyydestä

Lasikattoiset Luoston iglumme tarjoavat luonnonläheistä ylellisyyttä: koe pohjoisen taivaan taika omasta vuoteesta. Ulko-ovelta astut suoraan Pyhä-Luoston kansallispuiston koskemattomaan luontoon. Santa’s Hotel Auroran Luoston lasi-igluista voit kokea revontulien leiskunnan, tuhannet tähdet, yöttömän yön valonsäteet ja ruskan värit kauneimmillaan! Lapin neljä vuodenaikaa ovat aina aistittavissasi ympärivuotisessa iglumajoituksessamme. Tiesithän, että revontulet näkyvät elokuun lopulta huhtikuulle asti? Luoston iglut ovat täynnä pohjoisen taikaa, luontoelämysten läheisyyttä ja ylellisen majoituksen tunnelmaa.

Iglumme sijaitsevat lämmintunnelmaisen Hotel Auroran pihapiirissä, vain askeleen päässä ikiaikaisesta, jo vuosisatoja matkailijoita kiehtoneesta Pyhä-Luoston kansallispuistosta. Hotel Aurora ja lasi-iglut sijaitsevat kävelyetäisyydellä Luoston palveluista ja aktiviteeteista.

Varaa iglu

Pysähdy hetkeen ja nauti luonnonläheisestä ylellisyydestä

Lasikattoiset Luoston iglumme tarjoavat luonnonläheistä ylellisyyttä: koe pohjoisen taivaan taika omasta vuoteesta. Ulko-ovelta astut suoraan Pyhä-Luoston kansallispuiston koskemattomaan luontoon.

Santa’s Hotel Auroran Luoston lasi-igluista voit kokea revontulien leiskunnan, tuhannet tähdet, yöttömän yön valonsäteet ja ruskan värit kauneimmillaan! Lapin neljä vuodenaikaa ovat aina aistittavissasi ympärivuotisessa iglumajoituksessamme. Tiesithän että revontulet näkyvät elokuun lopulta huhtikuulle asti?

Luoston iglut ovat täynnä pohjoisen taikaa, luontoelämysten läheisyyttä ja ylellisen majoituksen tunnelmaa. Iglumme sijaitsevat lämmintunnelmaisen Hotel Auroran pihapiirissä, vain askeleen päässä ikiaikaisesta, jo vuosisatoja matkailijoita kiehtoneesta Pyhä-Luoston kansallispuistosta. Hotel Aurora ja Luoston lasi-iglut sijaitsevat kävelyetäisyydellä Luoston palveluista ja aktiviteeteista.

Lue lisää
Varaa huone
Santas-igloos-aurora (1)

Santa’s Igloos Aurora

 • Premium iglu
 • Vuoteet: 2+1
 • Yhteensä 10 iglua
 • Revontulihälytys
 • Kylpyhuone suihkulla
 • Minibaari, vedenkeitin, tv, iglukohtainen ilmastointi, lämmitetyt lasit, kylpytakit ja -tossut, kylpytuotteet

Igluissa on käytössä revontulihälytys, joten voit rentoutua revontulia odotellessasi. Kaikissa igluissa on kaksi erillistä vuodetta ja tarvittaessa yksi lisävuode.

Varaa iglu

Ravintola Aurora

Ravintolaelämykset iglujen pihapiirissä

 

Kun päivä on vietetty luontoaktiviteettien, ulkoilun tai kenties vain luonnon läheisyydestä nauttien, elämykset saavat jatkoa ravintolassamme.

Hotellimme tunnelmallisessa ravintolassa loihdimme sinulle lappilaisia ruokaelämyksiä halutessasi vaikka pitkän kaavan mukaan. Avokeittiömme laavakivigrillin herkut vievät kielesi mennessään! Ruokalistaltamme löydät suussa sulavia herkkuja niin romanttiselle illalliselle, koko perheen illanviettoon kuin kaveriporukan ruokailuhetkiin.

Tutustu ravintolaamme
uksusmökki Luostolla - kansallispuisto ja elämykset askeleen päässä
luxury-glass-igloo-luosto-lapland-finland

Luksusmökki Luostolla – kansallispuisto ja ravintolaelämykset lähelläsi

Kun päivä on vietetty luontoaktiviteettien, ulkoilun tai kenties vain luonnon läheisyydestä nauttien, elämykset saavat jatkoa ravintolassamme.

Hotellimme tunnelmallisessa ravintolassa loihdimme sinulle lappilaisia ruokaelämyksiä pitkän kaavan mukaan. Avokeittiömme laavakivigrillin herkut vievät kielesi mennessään! Ruokalistastamme löydät suussa sulavia herkkuja niin romanttiselle illalliselle, koko perheen illanviettoon kuin kaveriporukan ruokailuhetkiin.

Lue lisää
Tutustu ravintolaamme
Santas-igloos-aurora (1)

Santa’s Igloos Aurora

Kokoukset, juhlat ja tapahtumat ikimuistoisessa ympäristössä

Luoston hotellimme tarjoaa upeat puitteet elämyksellisten kokousten, juhlien ja tapahtumien järjestämiselle. Meillä voit järjestää yksityiset tapahtumat, tilaisuudet ja kokoukset juuri tarpeidesi mukaan räätälöitynä.

Voit varata kokoustilojamme hotellistamme sekä kelohuvila Villa Borealiksesta. Järjestämme tilaisuuteesi maistuvat makuelämykset ja vinkkaamme lähialueiden luontokohteista ja aktiviteeteista, jotka tekevät matkastasi ikimuistoisen!

Meillä voit majoittua myös suoraan pohjoisen taivaan näkymän alla lasikattoisessa iglussa – ja tarjota samalla unohtumattoman majoituselämyksen kokous- ja juhlavieraillessi. Iglukokemus tuo luonnon lähellesi, olipa kyseessä sitten suuren tai pienemmän porukan kokoustilaisuus. Laske tähdenlentoja, katsele revontulia, ihaile pehmeästi leijailevia lumihiutaleita tai yöttömän yön aurinkoa mukavasti vuoteessa!

Ota yhteyttä
Santas-igloos-aurora (1)

Santa’s Igloos AuroraKokoukset, juhlat ja tapahtumat ikimuistoisessa ympäristössä

Luoston igluhotellimme tarjoavat upeat puitteet elämyksellisten kokousten, juhlien ja tapahtumien järjestämiselle. Meillä voit järjestää yksityiset tapahtumat, tilaisuudet ja kokoukset juuri tarpeidesi mukaan räätälöitynä.

Voit varata kokoustilojamme iglujemme ohella  otellistamme sekä kelohuvila Villa Borealiksesta. Järjestämme tilaisuuteesi maistuvat makuelämykset ja vinkkaamme lähialueiden luontokohteista ja aktiviteeteista, jotka tekevät matkastasi ikimuistoisen!

Meillä voit majoittua myös suoraan pohjoisen taivaan näkymän alla lasikattoisessa iglussa – ja tarjota samalla unohtumattoman majoituselämyksen kokous- ja juhlavieraillessi.

Iglukokemus tuo luonnon lähellesi, olipa kyseessä sitten suuren tai pienemmän porukan kokoustilaisuus. Laske tähdenlentoja, katsele revontulia, ihaile pehmeästi leijailevia lumihiutaleita tai yöttömän yön aurinkoa mukavasti vuoteessa!

Lue lisää
Ota yhteyttä

Luoston iglut

Luonto ja elämykset vain askeleen päässä

Hiljenny luonnossa, vietä vauhdikas päivä rinteessä tai unohtumaton patikointimatka jylhissä maisemissa! Luosto on täydenpalvelun luontokohde. Kansallispuiston luonto ja tunturin läheisyys hivelevät aistejasi ympäri vuoden. Kansallispuiston retkeilyreitit ja ladut alkavat hotellimme pihapiiristä.

Luosto on ympäri vuoden täynnä sitä aitoa Lapin lumoa, joka saa matkailijat palaamaan luokseen vuosi toisensa jälkeen. Syksyllä ja kesällä voit viettää päivän upean kansallispuistomme maisemissa puhtaan, jylhän ja karun kauniin luonnon parissa. Jo pelkkä vierailu ikiaikaisessa kansallispuistossamme on unohtumaton kokemus, ja täydellinen paikka hiljentymiselle. Suosittelemme sinulle lämpimästi käyntiä Luoston Lampivaaran Ametistikaivoksella, jossa voit louhia oman ametistisi ja kuulla sen ikiaikaisen tarinan. Violetin sävyissä hohtavat ametistit ovat kaunis ja uniikki muisto Lapista!

Talvisin iglumajoituksemme on täydellinen tukikohta, kun haluat esimerkiksi hiihtämään, laskettelemaan tai lumikenkäilemään valkoisille hangille. Lähin laskettelurinne on vain 400 metrin päässä, ja hiihtoladut avautuvat sinulle aivan hotellimme vierestä. Pyhän laskettelukeskuksen monipuoliset rinteet ovat saavutettavissa kätevästi Ski Bussilla tai 15 minuutin ajomatkan päässä. Luosto on aktiivilomailijan paratiisi! Kaikille liikkujille sopiva Luoston Ahvenlammen ulkoilureitti on oiva tapa tutustua pohjoisen luontoon –tilaa retkieväät hotellistamme ja jätä kiire kotiin! Tai kaipaatko matkallasi jotain aktiivisempaa? Rinteiden frisbeegolfrata, fatbike-reitit, kalastus ja lintubongaus ovat vain muutama esimerkki lähistön aktiviteeteista!

Varaa iglu

Luoston iglut – luonto ja elämykset vain askeleen päässä

Hiljenny luonnossa, vietä vauhdikas päivä rinteessä tai unohtumaton patikointimatka jylhissä maisemissa! Luosto on täydenpalvelun luontokohde. Kansallispuiston luonto ja tunturin läheisyys hivelevät aistejasi ympäri vuoden. Kansallispuiston retkeilyreitit ja ladut alkavat hotellimme pihapiiristä.

Luosto on ympäri vuoden täynnä sitä aitoa Lapin lumoa, joka saa matkailijat palaamaan luokseen vuosi toisensa jälkeen. Syksyllä ja kesällä voit viettää päivän upean kansallispuistomme maisemissa puhtaan, jylhän ja karun kauniin luonnon parissa. Jo pelkkä vierailu ikiaikaisessa kansallispuistossamme on unohtumaton kokemus, ja täydellinen paikka hiljentymiselle.

Suosittelemme sinulle lämpimästi käyntiä Luoston Lampivaaran Ametistikaivoksella, jossa voit louhia oman ametistisi ja kuulla sen ikiaikaisen tarinan. Violetin sävyissä hohtavat ametistit ovat kaunis ja uniikki muisto Lapista!

Talvisin iglumajoituksemme on täydellinen tukikohta, kun haluat esimerkiksi hiihtämään, laskettelemaan tai lumikenkäilemään valkoisille hangille. Lähin laskettelurinne on vain 400 metrin päässä, ja hiihtoladut avautuvat sinulle aivan hotellimme vierestä. Pyhän laskettelukeskuksen monipuoliset rinteet ovat saavutettavissa kätevästi Ski Bussilla tai 15 minuutin ajomatkan päässä. Luosto on aktiivilomailijan paratiisi!

Kaikille liikkujille sopiva Luoston Ahvenlammen ulkoilureitti on oiva tapa tutustua pohjoisen luontoon –tilaa retkieväät hotellistamme ja jätä kiire kotiin!

Tai kaipaatko matkallasi jotain aktiivisempaa? Rinteiden frisbeegolfrata, fatbike-reitit, kalastus ja lintubongaus ovat vain muutama esimerkki lähistön aktiviteeteista!

Lue lisää
Varaa huone

Varaa huone

Luoston iglut

Hemmottelua luonnon helmassa vuoden jokaisena päivänä

Sijainti

 • Luoston ydinalueella, Santa’s Hotel Auroran pihapiirissä.
 • Lähin kauppa 500 m
 • Ametistikaivos n.3 km
 • Pyhä 24 km
 • Sodankylä 45 km
 • Rovaniemi 115 km
 • Osoite:
  Luppokeino 1,
  99555 Luosto
icons8-airport-filled-50

Saapuminen lentäen

 • Lähin lentokenttä: Rovaniemi (RVN) 110 km
 • Miten kentältä hotellille: SkiBus-yhteys päivittäin, vuokra-auto
 • Muut lähikentät: Kittilä (KTT) 130 km
icons8-car-filled-50

Autolla, bussilla, junalla

 • Auto: Valtatie 4 reitillä.
 • Osoite navigaattoriin: Luppokeino 1, 99555 Luosto
 • Rajattu määrä maksuttomia lämmitystolpallisia autopaikkoja
 • Juna: Lähin rautatieasema Kemijärvi 70 km
 • Linja-auto: SkiBus-yhteys päivittäin
25694

Lasi-iglu

 • 10 lasi-iglua
 • Kylpyhuone
 • Lämmitys
 • Ilmastointi
 • Minibaari, TV
 • Wifi
 • Revontulihälytys
Ravintolat-santas-hotels

Ruokailu

 • Santa’s Hotel Aurorassa:
 • Aamiainen
 • Ravintola
 • Aulabaari
 • Terassi
1274831

Ulkoilu

 • Maastohiihto
 • Laskettelu (Luosto ja Pyhä)
 • Lumikenkäily
 • Moottorikelkkailu
 • Kalastus
 • Maastopyöräily
 • Patikointi ja vaellus
 • Melonta ja SUP-lautailu
 • Ratsastus
hand-thumbs-up-512

Viihdy

 • Pyhä-Luoston kansallispuisto
 • Ametistikaivos 5 km
 • Pyhätunturin palvelut 25 km
 • Tutustu paikallisiin -ohjelma
 • Ohjatut luontoaktiviteetit
 • Poro- ja huskytilavierailu
yleistä

Yleistä

 • Check-in klo 14
 • Check-out klo 12
 • Ilmainen Wifi
 • Matkamuistomyymälä Santa’s Hotel Aurorassa
 • Maksuton pysäköinti
 • Lämmitystolpat
 • Autokatos
Sijainti
 • Luoston ydinalueella, Santa’s Hotel Auroran pihapiirissä.
 • Lähin kauppa 500 m
 • Ametistikaivos n.3km
 • Pyhä 24km
 • Sodankylä 45 km
 • Rovaniemi 115km
 • Osoite: Luppokeino 1, 99555 Luosto
Lentäen
 • Lähin lentokenttä: Rovaniemi (RVN) 110km
 • Miten kentältä hotellille: SkiBus-yhteys päivittäin, vuokra-auto
 • Muut lähikentät: Kittilä (KTT) 130 km
Autolla, bussilla, junalla
 • Auto: Valtatie 4 reitillä.
 • Osoite navigaattoriin: Luppokeino 1, 99555 Luosto
 • Rajattu määrä maksuttomia lämmitystolpallisia autopaikkoja
 • Juna: Lähin rautatieasema Kemijärvi 70km, Paras yhteys: Rovaniemi 115€ (SkiBus – yhteys)
 • Linja-auto: SkiBus – yhteys päivittäin
Kelohuvila
 • 10 lasi-iglua
 • Varustelutaso:
 • Kylpyhuone
 • Lämmitys
 • Ilmastointi
 • Minibaari, TV
 • Wifi
 • Revontulihälytys
Ruokailu
 • Santa’s Hotel Aurorassa:
 • Aamiainen
 • Ravintola
 • Aulabaari
 • Terassi
Ulkoilu
 • Maastohiihto
 • Laskettelu (Luosto ja Pyhä)
 • Lumikenkäily
 • Moottorikelkkailu
 • Kalastus
 • Maastopyöräily
 • Patikointi ja vaellus
 • Melonta ja SUP-lautailu
 • Ratsastus
Viihdy
 • Pyhä-Luoston kansallispuisto
 • Ametistikaivos 5 km
 • Pyhätunturin palvelut 25 km
 • Tutustu paikallisiin -ohjelma
 • Ohjatut luontoaktiviteetit
 • Poro- ja huskytilavierailu
Yleistä
 • Wifi
 • Matkamuistomyymälä Santa’s Hotel Aurorassa
 • Maksuton pysäköinti
 • Lämmitystolpat
 • Autokatos
 • Sisäänkirjautuminen klo 14
 • Uloskirjautuminen klo 12
Hotel-aurora-logo-luosto.jpg

Santa’s Igloos Aurora

GPS 67°09’30.0″N, 26°53’56.9″E

Luppokeino 1
99555 Luosto

Vastaanotto & myyntipalvelu (Santa’s Hotel Aurora): 
0400 102 141
luosto@santashotels.fi

Napapiiri pisteviiva

UKK – Usein kysytyt kysymykset

Saapuminen

Auroran Iglut sijaitsevat Hotel Auroran yhteydessä ja vastaanottopalvelut hoidetaan hotellissa. Osoite on sama kuin hotellilla eli Luppokeino 1, 99555 Luosto (Sodankylä)

Pysäköinti

Hotellin pihapiirissä on autokatos ja lisäparkkipaikkoja sekä etu- että takapihalla. Autopaikat ovat maksuttomia samoin autonlämmitystolpat.

Sisään- ja uloskirjautuminen

Sisäänkirjautuminen klo 15 alkaen ja uloskirjautuminen klo 12. Mahdollisuuksien mukaan pyrimme sisäänkirjaamaan aikaisin saapuneet asiakkaat heti kuin mahdollista.

Majoituksen hinta sisältää

Kaikki igluhinnat sisältävät aamiaisen, revontulihälytyspalvelun sekä rentoutuneen mielen tunturimaisemissa.

Lisävuoteet

Osaan igluista on mahdollista saada lisävuode. Igluissa lapsen lisävuode 47€/yö ja aikuisen 57€/yö. Alle 4-vuotiaille lisäsängyt/vauvansängyt ovat maksuttomia.

Lemmikkihuoneet

Hotelli Auroran puolelta löytyy muutama huone, jonne lemmikit ovat sallittuja. Veloitamme lemmikkimaksun 25€/lemmikki/viipymä. Mikäli haluatte lemmikkihuoneen, pyydämme ilmoittamaan siitä erikseen, jotta voimme varata siihen sopivan huoneen tarpeeksi ajoissa.

Matkatavaroiden säilytys

Voitte säilyttää matkatavaroitanne ennen ja jälkeen majoituksen Hotel Auroran vastaanotossa.

Erikoisruokavaliot

Lähtökohtaisesti ruokatuotteemme ovat vähälaktoosisia tai laktoosittomia. Mikäli teille on erikoisruokavalio esim. keliakian vuoksi, ilmoitattehan siitä meille etukäteen, niin voimme varautua mm. aamiaiselle riittävin valikoimin majoittumisenne ajaksi.

Miksi juuri Santa’s Aurora Igloos?

Mikäli etsit yöpymiskokemusta erikoismajoituksessa, jossa hotellin palvelut sekä oman majoituksen yksityisyys yhdistyvät, buffetaamiainen tarjoillaan samassa pihapiirissä ja hotellin ravintola loihtii laadukkaat lounaat sekä illalliset, on Santa’s Aurora Igloos lasi-iglut juuri sinua varten.

Lisää usein kysyttyjä kysymyksiä (PDF)
Instagram did not return a 200. Instagram did not return a 200.

Santa's Hotel Aurora
Luppokeino 1
99555 LUOSTO