Keitä olemme

Santa’s Hotels on lappilainen, perheomisteinen hotelliketju. Vuonna 1993 Seppo Aho lähti pääosakkaaksi Saariselän Tunturihotellit yhtiöön. Vuosien saatossa Santa’s Hotels perhe on kasvanut Rovaniemelle, Leville, Luostolle, Kilpisjärvelle ja Kalajoelle.

Tänä päivänä Santa’s Hotelsin toimitusjohtaja on Maarit Aho, Seppo Ahon tytär, ja kolmas sukupolvi tulee vuosi vuodelta enemmän mukaan perheyrityksen toimintaan. Santa’s Hotels on osa Sava-Group konsernia. Alun perin vuonna 1973 perustetusta tieurakointiin erikoistuneesta yrityksestä on kehittynyt vuosien saatossa Sava-Group konserni. Tänä päivänä perheyhtiö harjoittaa kone- ja rakennevalmistusta, saastuneiden maa-ainesten käsittelyä ja tuotteistamista, yhdyskunta- ja teollisuuslietteiden jatkohyödyntämistä, olosuhdetestausta, ravintola- ja hotellitoimintaa sekä kiinteistö­sijoittamista. Henkilökuntaa yhtiössä on noin 150.

Santa's Hotels Tarinan Seppo-tonttu

Tarina Santa’s Hotels -ketjun takana

Me kaikki rakastamme joulua. Siksipä joskus harmittaa, että joulu on vain kerran vuodessa. Mutta on olemassa paikkoja, joissa on joulu joka päivä, kesät talvet. Nämä paikat ovat Santa’s Hotels -ketjun hotellit. Niissä on aivan erityistä joulun taikaa. Se johtuu siitä, että hotelleja ylläpitävät Joulupukin omat tontut.

Mutta miten nämä ainutlaatuiset joulutonttujen hotellit oikein saivat alkunsa? Tutustu tarinaan Santa’s Hotels -ketjun takana!

Lue tarina

Santa’s Hotelsin Arvot

Contact Us

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.