tunturi hotelli historia

Keitä olemme

background3

Santa’s Hotels on lappilainen, perheomisteinen hotelliketju. Vuonna 1993 Seppo Aho lähti pääosakkaaksi Saariselän Tunturihotellit yhtiöön. Vuosien saatossa Santa’s Hotels perhe on kasvanut Rovaniemelle, Leville, Luostolle, Kilpisjärvelle ja Kalajoelle.

Santa’s Hotels on osa Sava-Group konsernia. Alun perin vuonna 1973 perustetusta tieurakointiin erikoistuneesta yrityksestä on kehittynyt vuosien saatossa Sava-Group konserni. Tänä päivänä perheyhtiö harjoittaa kone- ja rakennevalmistusta, saastuneiden maa-ainesten käsittelyä ja tuotteistamista, yhdyskunta- ja teollisuuslietteiden jatkohyödyntämistä, olosuhdetestausta, ravintola- ja hotellitoimintaa sekä kiinteistö­sijoittamista. Henkilökuntaa yhtiössä on noin 150.

Maarit Aho, Seppo Ahon tytär, toimi Santa’s Hotelsin toimitusjohtajana 15 vuoden ajan vuoteen 2023 asti, ja on tämän jälkeen jatkanut konsernin kiinteistöyhtiöiden toimitusjohtajana. Kolmas sukupolvi tulee myös vuosi vuodelta enemmän mukaan perheyrityksen toimintaan.

Tarina Santa’s Hotels -ketjun takana

Me kaikki rakastamme joulua. Siksipä joskus harmittaa, että joulu on vain kerran vuodessa. Mutta on olemassa paikkoja, joissa on joulu joka päivä, kesät talvet. Nämä paikat ovat Santa’s Hotels -ketjun hotellit. Niissä on aivan erityistä joulun taikaa. Se johtuu siitä, että hotelleja ylläpitävät Joulupukin omat tontut.

Mutta miten nämä ainutlaatuiset joulutonttujen hotellit oikein saivat alkunsa? Tutustu tarinaan Santa’s Hotels -ketjun takana!

Lue tarina

Santa’s Hotelsin Arvot

Contact Us

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.