Rovaniemi | Santa’s Hotel Santa Claus: Kesän 2024 viipymäkampanjat

Tule kokemaan Lapin kesän taikaa Rovaniemelle Santa’s Hotel Santa Clausiin! Kesäinen Rovaniemi on kuin satumainen luonnonparatiisi, jossa keskiyön aurinko valaisee yöttömän yön ja Lapin luonnon vehreys kutsuu seikkailuun. Tutustu Joulupukin kotikaupunkiin upeiden aktiviteettien, kulttuurin ja luonnonläheisten elämysten kautta. Tule viettämään unohtumattomia kesän hetkiä yöttömän yön sydämeen Rovaniemelle ja tartu majoitustarjouksiimme!

Yövy Santa’s Hotel Santa Clausissa ja hyödynnä loistavat majoitustarjoukset!

Avarat ja korkeat huoneemme tarjoavat vaihtoehtoja moneen makuun. Lähes kaikissa huoneissamme on kylpyamme. Valitse sopiva vaihtoehto standard-huoneista aina saunallisiin sviitteihin!

  • Majoitu vähintään 2 yötä, säästä 10% sekä joustavasta että ennakkoon maksetusta hinnasta.
  • Majoitu vähintään 3 yötä, säästä 15% sekä joustavasta että ennakkoon maksetusta hinnasta.

Viipymäedut ovat voimassa majoitusajankohdalle 25.4.-31.8.2024

Varaa majoituksesi verkkokaupastamme tai ottamalla yhteyttä myyntipalveluun:

Myyntipalvelu: 0400 102 200
rovaniemi(at)santashotels.fi


Hotel Santa Clausin Ravintolat palvelevat kesällä

Lappiravintola Gaissassa on tarjolla A la carte -listalta Lapin herkkuja ja Gaissassa tarjoillaan myös ihana jouluinen aamiaisemme. Hotellin katutasossa sijaitseva Cafè&Bar Zoomit tarjoilee sinulle kahvilatuotteita sekä monipuolisia juomia, erikoiskahveja ja purtavaa myöhäänkin iltaan. Kesäinen terassi kaupungin keskustan paraatipaikalla houkuttelee viihtymään.


Kesäinen Rovaniemi on luontoseikkailijan, kulttuurin ystävän ja makumatkailijan luottokohde

Rovaniemen tarjoamat aktiviteetit, kuten luonnossa samoilu ympäröivillä vaaroilla, maastopyöräily, sup-lautailu ja kalastus tyydyttävät jokaisen seikkailunhaluisen matkailijan tarpeet. Rovaniemi on kesäisin täynnä elämää ja tapahtumia, kuten konsertteja, festivaaleja ja markkinoita, jotka tarjoavat mahdollisuuden tutustua paikalliseen kulttuuriin ja ihmisiin. Lisäksi voit tutustua alueen rikkaaseen kulttuuriperintöön vierailemalla esimerkiksi Arktikumin museossa tai kokea taide-elämyksiä Kulttuuritalo Korundissa.

Kesäinen Rovaniemi ruokkii myös gastronomisen seikkailijan sydäntä herkullisten paikallisten makujen ja ruokaelämysten kautta. Rovaniemi tarjoaa vaikuttavan ravintolakattauksen ja johdattaa matkailijan makumatkalle Lapin sydämeen.

Kuvat: Visit Rovaniemi