SantasHotel_4E5A1685

Varaus- ja peruutusehdot

Santa’s Hotels

Ehdot Ota yhteyttä

Huonevarausten varaus- ja peruutusehdot


SANTA’S HOTELS ONLINE -VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Nämä ehdot koskevat Santa’s Hotelsin seuraavia yksiköitä: Santa’s Hotel Santa Claus, Santa’s Hotel Rudolf, Santa’s Igloos Arctic Circle – lasi-iglut Napapiirillä, Santa’s Hotel Tunturi, Santa’s Hotel Aurora ja Auroran lasi-iglut, Santa’s Hotel Rakka sekä Santa’s Resort & Spa Hotel Sani. Sovellamme Santa’s Hotels –varauksiin seuraavia yleisiä varaus- ja peruutusehtoja, mikäli asiakkaan ja hotellin välillä ei ole tehty erillistä sopimusta. Online –järjestelmässä varattavien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden ehtojen ja hintojen muutoksiin.

VARAAMINEN JA VARAUSVAHVISTUS
Tuotteet ja palvelut varataan Online –varausjärjestelmän kautta osoitteessa www.santashotels.fi. Kaikki varaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan varauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Varausvahvistuksen saaminen edellyttää vaadittujen tietojen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen varauksen yhteydessä voimassa oleviin ehtoihin. Varauksia voivat tehdä täysi-ikäiset henkilöt. Alaikäisen majoittuessa yksin tulee huoltajan etukäteen kirjallisesti ilmoittaa hyväksyvänsä majoittumisen sekä kantavansa vastuun alaikäisestä ja hänen toiminnastaan.

MAKSUTAVAT – VERKKOPANKIT
Tuotteet ja palvelut maksetaan pääsääntöisesti tilauksen yhteydessä. Online –varausjärjestelmässä voidaan maksaa verkkopankin kautta tai luottokortilla.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Varausjärjestelmässä on vahva tunnistus maksuvaiheessa. Niissä tapauksissa, joissa varauksen varsinainen maksaminen tapahtuu myöhemmin, järjestelmä tekee kortilta hetkeksi 1 €:n suuruisen katevarauksen. 

TULO- JA LÄHTÖAIKA
Huone on käytettävissä tulopäivänä aikaisintaan klo 15 ja se tulee luovuttaa lähtöpäivänä klo 11 mennessä. Resort & Spa Hotel Sanissa huone on käytettävissä klo 16 alkaen ja tulee luovuttaa lähtöpäivänä viimeistään klo 12.

SAAPUMINEN KLO 18 JÄLKEEN
Huone pidetään varattuna tulopäivänä klo 18 asti. Tämän jälkeen hotellilla on oikeus antaa huone pois, jos asiakas ei ole saapunut tai ilmoittanut myöhemmästä saapumisesta. Ennakkomaksetut huoneet säilyvät varattuina myös klo 18 jälkeen.

SAAPUMATTA JÄTTÄMINEN
Jos asiakas jää saapumatta eikä varausta ole peruttu, hotellilla on oikeus veloittaa häneltä peruutusehtojen mukaiset veloitukset, mutta aina vähintään yhden vuorokauden majoitus.

VARAUKSEN PERUUTUS
Peruutusehdot vaihtelevat varauksen ajankohdan, varattavan tuotteen ja hotellikohtaisten erityisehtojen mukaan. Peruutusmahdollisuus riippuu valitun hinnan ehdoista varaushetkellä. Varauksen peruutus tulee tehdä Online –järjestelmässä.

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, tai Santa’s Hotelsista riippumaton este, voi Santa’s Hotels perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada mahdollisesti maksamansa varausmaksu kokonaisuudessaan takaisin. Mikäli varausta koskevia suorituksia ei makseta ajallaan, on Santa’s Hotelsilla oikeus perua varaus. Pakottavista syistä hotellilla on oikeus siirtää varaus toiseen vähintään samantasoiseen majoituskohteeseen. Hotelli korvaa tilaajalle siirrosta aiheutuvat välittömät kustannukset. Hotellivarauksia koskee laki majoitus- ja ravitsemistoiminnasta, ei valmismatkalaki.

Suosittelemme matkavakuutusta. Oman matkavakuutuksen kattavuus kannattaa tarkistaa matkan peruuntumisen varalta.

Mikäli varauksesta on aiheutunut hotellille erityisiä kuluja esimerkiksi tilatuista lisäpalveluista, veloitetaan ne täysimääräisenä varauksen peruutustilanteessa.

Santahotels.fi online-kaupasta varattaessa, voimassa olevat ehdot on kerrottu hintatietojen yhteydessä. Myyntipalvelusta varattaessa, asiakas hyväksyy voimassa olevat varaus- ja peruutusehdot varauksen yhteydessä.

MUUTA
Pidätämme oikeuden muuttaa varaus- ja peruutusehtojamme. Asiakkaan on ennen varaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin varaus- ja peruutusehtoihin ja hyväksyttävä ne. Santa’s Hotels käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Siltä osin kuin Santa’s Hotelsin ehdoissa ei muuta määritellä, noudatetaan MaRa ry:n yleisiä varaus- ja peruutusehtoja http://www.mara.fi/ext/cms3/attachments/majoitusliikkeiden-varaus_-ja-peruutusehdot.pdf.

Sisäänkirjautuminen Hotel Rudolf: Hotel Rudolfin sisäänkirjautuminen tapahtuu Hotel Santa Clausin vastaanotossa osoitteessa Korkalonkatu 29.

Yhteystiedot

Santa’s Hotel Santa Claus ja Hotel Rudolf
Korkalonkatu 29
FI-96200 ROVANIEMI
FINLAND
Puh. 0400 102 220
Myynti: Puh. 0400 102 200
rovaniemi(at)santashotels.fi

Santa’s Igloos Arctic Circle
Joulumaankuja 8
FI-96930 ARCTIC CIRCLE
FINLAND
Puh. 0400 102 180
Myynti: Puh. 0400 102 200
arctic.circle(at)santashotels.fi

Santa’s Hotel Aurora 
Luppokeino 1
FI-99555 LUOSTO
FINLAND
Puh. 0400 102 141
Myynti: Puh. 0400 102 140
luosto(at)santashotels.fi

Santa’s Hotel Tunturi
Lutontie 3
FI-99830 SAARISELKÄ
FINLAND
Puh. 0400 102 191
Myynti: Puh. 0400 102 190
saariselka(at)santashotels.fi

Santa’s Hotel Rakka
Urpiaisentie 4
FI-99490 KILPISJÄRVI
FINLAND
Puh. 0400 102 161
Myynti: Puh. 0400 102 200
kilpisjarvi(at)santashotels.fi

Santa’s Resort & Spa Hotel Sani
Jukupolku 5
FI-85100 KALAJOKI
FINLAND
Puh. 0400 102 121
Myynti:  Puh. 0400 102 120
kalajoki(at)santashotels.fi

Santas-hotels-hotellit

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.