Varaus- ja peruutusehdot

Santa’s Hotels

Ehdot Ota yhteyttä

Huonevarausten varaus- ja peruutusehdot


SANTA’S HOTELS ONLINE -VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Nämä ehdot koskevat Santa’s Hotelsin seuraavia yksiköitä: Santa’s Hotel Santa Claus, Santa’s Hotel Rudolf, Santa’s Igloos Arctic Circle – lasi-iglut Napapiirillä, Santa’s Hotel Tunturi, Santa’s Hotel Aurora ja Auroran lasi-iglut sekä Santa’s Hotel Rakka. Sovellamme Santa’s Hotels –varauksiin seuraavia yleisiä varaus- ja peruutusehtoja, mikäli asiakkaan ja hotellin välillä ei ole tehty erillistä sopimusta. Online –järjestelmässä varattavien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden ehtojen ja hintojen muutoksiin.

VARAAMINEN JA VARAUSVAHVISTUS
Tuotteet ja palvelut varataan Online –varausjärjestelmän kautta osoitteessa www.santashotels.fi. Kaikki varaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan varauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Varausvahvistuksen saaminen edellyttää vaadittujen tietojen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen varauksen yhteydessä voimassa oleviin ehtoihin. Varauksia voivat tehdä täysi-ikäiset henkilöt. Alaikäisen majoittuessa yksin tulee huoltajan etukäteen kirjallisesti ilmoittaa hyväksyvänsä majoittumisen sekä kantavansa vastuun alaikäisestä ja hänen toiminnastaan.

MAKSUTAVAT – VERKKOPANKIT
Tuotteet ja palvelut maksetaan pääsääntöisesti tilauksen yhteydessä. Online –varausjärjestelmässä voidaan maksaa verkkopankin kautta tai luottokortilla. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n välittämänä.

Mikäli maksun suorittaa Visa-, MasterCard-, Eurocard- tai American Express -korteilla, Santa’s Hotels toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Varausjärjestelmässä on vahva tunnistus maksuvaiheessa. Niissä tapauksissa, joissa varauksen varsinainen maksaminen tapahtuu myöhemmin, järjestelmä tekee kortilta hetkeksi 1 €:n suuruisen katevarauksen. 
 

Paytrail Oyj (Y-tunnus: 2122839-7)
Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä, puh. 0207 181 830 (ark. klo 8 – 19)

TULO- JA LÄHTÖAIKA
Huone on käytettävissä tulopäivänä aikaisintaan klo 15 ja se tulee luovuttaa lähtöpäivänä klo 11 mennessä. Hotel Rudolfissa huone tulee luovuttaa lähtöpäivänä viimeistään klo 10.

SAAPUMINEN KLO 18 JÄLKEEN
Huone pidetään varattuna tulopäivänä klo 18 asti. Tämän jälkeen hotellilla on oikeus antaa huone pois, jos asiakas ei ole saapunut tai ilmoittanut myöhemmästä saapumisesta. Ennakkomaksetut huoneet säilyvät varattuina myös klo 18 jälkeen.

SAAPUMATTA JÄTTÄMINEN
Jos asiakas jää saapumatta eikä varausta ole peruttu, hotellilla on oikeus veloittaa häneltä peruutusehtojen mukaiset veloitukset, mutta aina vähintään yhden vuorokauden majoitus.

VARAUKSEN PERUUTUS
Peruutusehdot vaihtelevat varauksen ajankohdan, varattavan tuotteen ja hotellikohtaisten erityisehtojen mukaan. Peruutusmahdollisuus riippuu valitun hinnan ehdoista varaushetkellä. Varauksen peruutus tulee tehdä Online –järjestelmässä.

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, tai Santa’s Hotelsista riippumaton este, voi Santa’s Hotels perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada mahdollisesti maksamansa varausmaksu kokonaisuudessaan takaisin. Mikäli varausta koskevia suorituksia ei makseta ajallaan, on Santa’s Hotelsilla oikeus perua varaus. Pakottavista syistä hotellilla on oikeus siirtää varaus toiseen vähintään samantasoiseen majoituskohteeseen. Hotelli korvaa tilaajalle siirrosta aiheutuvat välittömät kustannukset. Hotellivarauksia koskee laki majoitus- ja ravitsemistoiminnasta, ei valmismatkalaki.

Vakavissa sairaus- tai tapaturmatapauksissa peruutuksista on ilmoitettava viivytyksettä ja toimitettava virallinen lääkärintodistus, jolloin veloitamme ainoastaan toimistokulut 35 €/huone. Peruutus on tehtävä ennen majoituksen alkua. Takaisinmaksun suorittamiseksi on peruutuksen syystä toimitettava lääkärintodistus tai muu luotettava selvitys Santa’s Hotelsille 14 vuorokauden kuluessa peruutuksesta. Myöhemmin toimitettujen todistusten perusteella takaisinmaksua ei suoriteta. Majoituksen aikana tehty peruutus tai loman keskeytys ei oikeuta takaisinmaksuun. Oman matkavakuutuksen kattavuus kannattaa tarkistaa matkan peruuntumisen varalta.

Mikäli varauksesta on aiheutunut hotellille erityisiä kuluja esimerkiksi tilatuista lisäpalveluista, veloitetaan ne täysimääräisenä varauksen peruutustilanteessa.

ERITYISEHDOT KOHTEITTAIN

Nämä alla mainitut muutos- ja peruutusehdot ovat voimassa mikäli muita varaus- ja peruutusehtoja ei ole voimassa. Santahotels.fi online-kaupasta varattaessa, voimassa olevat ehdot on kerrottu hintatietojen yhteydessä. Myyntipalvelusta varattaessa, asiakas hyväksyy voimassa olevat varaus- ja peruutusehdot varauksen yhteydessä.

HOTEL SANTA CLAUS JA HOTEL RUDOLF, ROVANIEMI 
Muutos- ja peruutusehdot

Joulu-tammikuun sesongin ja erityisten tapahtumien ajalle tehdyt varaukset sekä tarjoustuotteiden varaukset veloitetaan kokonaisuudessaan varausta tehtäessä. Veloitettua ennakkomaksua ei palauteta peruutus- tai muutostilanteessa. Pyydämme huomioimaan poikkeavat varausehdot varausta vahvistaessanne.

Muulle ajalle tehdyt ja normaalihintaiset varaukset voidaan peruuttaa tai muuttaa tulopäivää edeltävään päivään klo 18:00 mennessä.

Varauksen muutos tulee ilmoittaa hotellin myyntipalveluun (p. 0400 102 200, rovaniemi(at)santashotels.fi) tai vastaanottoon (p. 0400 102 220) puhelimitse tai sähköpostitse toimistoajan (klo 9 – 16) puitteissa.

SANTA’S IGLOOS ARCTIC CIRCLE, NAPAPIIRI
Muutos- ja peruutusehdot
Maksuton peruutus 0-14 vrk varauksesta.
Mikäli huonevaraus perutaan viimeistään 61 vrk ennen tulopäivää, veloitamme peruutuskuluja 50% varauksen kokonaissummasta.
Mikäli huonevaraus perutaan 60 – 0 vrk ennen tulopäivää, veloitamme peruutuskuluja 100% varauksen kokonaissummasta.
Peruutuskulut koskevat koko varausta, eivätkä vain ensimmäistä yötä.

Peruutusehdot vaihtelevat varauksen ajankohdan mukaan. Peruutusmahdollisuus riippuu valitun hinnan ehdoista varaushetkellä.

SANTA’S HOTEL TUNTURI, SAARISELKÄ
Muutos- ja peruutusehdot

Mikäli huonevaraus perutaan vähintään 30 vrk ennen tulopäivää, veloitamme toimistokuluja 50€.
Mikäli huonevaraus perutaan 29 – 0 vrk ennen tulopäivää, veloitamme peruutuskuluja 100% varauksen kokonaissummasta.

Toimistokulut sairastapauksissa 50 €.

Varauksen muutos tulee ilmoittaa hotellin myyntipalveluun (p. 0400 102 190, saariselka(at)santashotels.fi) tai vastaanottoon (p. 0400 102 191) puhelimitse tai sähköpostitse toimistoajan (klo 9 – 16) puitteissa.

SANTA’S HOTEL AURORA, LUOSTO
Muutos- ja peruutusehdot

Mikäli huonevaraus perutaan vähintään 30 vrk ennen tulopäivää, veloitamme toimistokuluja 35 €.
Mikäli huonevaraus perutaan 29 – 15 vrk ennen tulopäivää, veloitamme peruutuskuluja 50% varauksen kokonaissummasta.
Mikäli huonevaraus perutaan 14 – 0 vrk ennen tulopäivää, veloitamme peruutuskuluja 100% varauksen kokonaissummasta.

Varauksen muutos tulee ilmoittaa hotelliin (p. 0400 102 141, luosto(at)santashotels.fi) puhelimitse tai sähköpostitse toimistoajan (klo 9 – 16) puitteissa.

SANTA’S HOTEL AURORA LASI-IGLUT, LUOSTO
Muutos- ja peruutusehdot

Mikäli huonevaraus perutaan vähintään 90 vrk ennen tulopäivää, veloitamme toimistokuluja 35 €.
Mikäli huonevaraus perutaan 89 – 70 vrk ennen tulopäivää, veloitamme peruutuskuluja 25% varauksen kokonaissummasta.
Mikäli huonevaraus perutaan 69 – 46 vrk ennen tulopäivää, veloitamme peruutuskuluja 50% varauksen kokonaissummasta.
Mikäli huonevaraus perutaan 45 – 0 vrk ennen tulopäivää, veloitamme peruutuskuluja 100% varauksen kokonaissummasta.

SANTA’S HOTEL RAKKA, KILPISJÄRVI
Muutos- ja peruutusehdot

Varaus vahvistetaan 100% ennakkomaksulla 21 päivää ennen saapumista.
Ennakkomaksua ei palauteta.
Peruutus on mahdollinen ilman peruutuskuluja 21 päivää ennen saapumista.
Peruutuskulu 20-0 päivää ennen saapumista 100%.

MUUTA
Pidätämme oikeuden muuttaa varaus- ja peruutusehtojamme. Asiakkaan on ennen varaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin varaus- ja peruutusehtoihin ja hyväksyttävä ne. Santa’s Hotels käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Siltä osin kuin Santa’s Hotelsin ehdoissa ei muuta määritellä, noudatetaan MaRa ry:n yleisiä varaus- ja peruutusehtoja http://www.mara.fi/ext/cms3/attachments/majoitusliikkeiden-varaus_-ja-peruutusehdot.pdf.

Sisäänkirjautuminen Hotel Rudolf: Hotel Rudolfin sisäänkirjautuminen tapahtuu Hotel Santa Clausin vastaanotossa osoitteessa Korkalonkatu 29.

Yhteystiedot

Santa’s Hotel Santa Claus ja Hotel Rudolf
Korkalonkatu 29
FI-96200 ROVANIEMI
FINLAND
Puh. 0400 102 220
Myynti: Puh. 0400 102 200
rovaniemi(at)santashotels.fi

Santa’s Igloos Arctic Circle
Joulumaankuja 8
FI-96930 ARCTIC CIRCLE
FINLAND
Puh. 0400 102 180
Myynti: Puh. 0400 102 200
arctic.circle(at)santashotels.fi

Santa’s Hotel Aurora 
Luppokeino 1
FI-99555 LUOSTO
FINLAND
Puh. 0400 102 141
Myynti: Puh. 0400 102 140
luosto(at)santashotels.fi

Santa’s Hotel Tunturi
Lutontie 3
FI-99830 SAARISELKÄ
FINLAND
Puh. 0400 102 191
Myynti: Puh. 0400 102 190
saariselka(at)santashotels.fi

Santa’s Hotel Rakka
Urpiaisentie 4
FI-99490 KILPISJÄRVI
FINLAND
Puh. 0400 102 161
Myynti: Puh. 0400 102 200
kilpisjarvi(at)santashotels.fi

Santas-hotels-hotellit

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.