Santa’s Hotelsin pitkäaikainen toimitusjohtaja siirtyy konsernin muihin tehtäviin

SANTA’S HOTELS | LEHDISTÖTIEDOTE – tiedotusvapaa 2.11.2023 klo 14:00

Santas’s Hotels ketjun osakas ja pitkäaikainen toimitusjohtaja Maarit Aho siirtyy konsernin muihin tehtäviin, jatkaen kiinteistöyhtiöiden toimitusjohtajana. Muutos on osa perheyhtiön tulevaisuuden omistajastrategiaa. Vakaassa kunnossa olevat hotelliyhtiöt ja pandemian jälkeinen aika luovat hyvät puitteet muutokselle yritysjohdossa.

Maarit Aho on toiminut moninaisissa työtehtävissä yrityksessä 23 vuoden ajan, joista viimeiset 15 vuotta toimitusjohtajana. Maaritin uran varrella yritys on kasvanut Santa Claus hotellin rakentamisesta hotelliketjuksi joka toimii kuudella paikkakunnalla, panostaen vahvasti kansainväliseen matkailuun. Maaritin kädenjälki on näkynyt myös vahvasti rakennus- ja remontointiprojekteissa. Santa’s Hotels kiittää Maaritia hänen arvokkaasta työstään.

Toimitusjohtajan tehtävä avataan nyt Ahon omistajaperheen ulkopuoliseen hakuun ja uuden henkilön rekrytointi aloitetaan piakkoin.

Sava Group konserni juhlii tänä vuonna 50-vuotis taivaltaan, hotelliliiketoimintaa perheessä on harjoitettu jo 30 vuotta. Santa’s Hotels on kasvanut yhdeksi merkittävimmistä lappilaisista matkailualan toimijoista. Pelkästään vuoden 2023 aikana ketju on investoinut uuteen design-hotelliin Kilpisjärvelle; Santa’s Hotel Santa Clausin yli sadan hotellihuoneen remonttiin sekä Kalajoella hotelli- ja ravintolalaajennukseen. Ketjun hotelliliiketoiminnan liikevaihdon odotetaan olevan 24 miljoonaa euroa. Ketju työllistää ympärivuotisesti n. 150 henkilöä ja sesonkiaikoina n. 300 henkilöä. Jatkossakin Santa’s Hotels haluaa panostaa kestävään, ympärivuotiseen liiketoimintaan ja toimia vastuullisena työnantajana, jota kannattelee arvot vastuunkannosta, tilannetajusta ja positiivisuuden voimasta. Ja tietenkin uskomme Joulupukkiin!

Lisätiedot:

Teppo Aro, Santa’s Hotels, hallituksen puheenjohtaja Puh. 040 555 9120