Rovaniemi | Miksi valita joko luonto- tai kaupunkiloma, kun voit saada molemmat?

Rovaniemi on yhdistelmä vilkasta lappilaista kaupunkikulttuuria sekä henkeäsalpaavan kaunista luontoa. Nähtävyyksien, kokemusten ja elämysten laskemiseen eivät yhden käden sormet riitä, ja Santa’s Hotel Santa Claus on näiden kaikkien keskellä. Matkaa hiihtoladuille ei ole kuitenkaan kuin 10 minuutin kävelymatka, ja Rovaniemen lähistöltä löytyy monia upeita luontokohteita.

Santa’s Hotel Santa Claus aivan Rovaniemen ytimessä mahdollistaa luonto- ja kaupunkilomien yhdistämisen yhdeksi. Päivät voi viettää oman mielen mukaan esimerkiksi shoppaillen, liikkuen tai kulttuurikohteisiin tutustuen, joten lomasta on helppo räätälöidä sopiva seurueen tarpeisiin.

Hotellin huoneissa levähdät ja lataudut kaiken puuhan keskellä. Pehmeät sängyt ja sileät lakanat tuntuvat erityisen hyvältä pitkän shoppailu- tai hiihtopäivän jälkeen, ja ennen unia rentoutua voi vaikkapa kylvyssä tai saunassa. Santa’s Hotel Santa Claus on myös uudistumassa vuosien 2023-2024 aikana, joten uudet tyylikkäät huoneet odottavat Rovaniemen reissaajia!

Tekemistä Rovaniemellä

Keskustasta löytyvät kauppakeskukset ja kivijalkakaupat tyydyttävät shoppailunnälän tehokkaasti. Keskustan ympäristöstä löytyy myös muutama museo ja kulttuurikohde, jotka ovat historian, arkkitehtuurin tai kulttuurin ystävälle mieleen. Historiasta kiinnostuneelle Rovaniemi on mielenkiintoinen kohde esimerkiksi sen toisessa maailmansodassa kokemien tuhojen sekä Lappilaisen paikallishistorian takia. ja arkkitehtuurista nauttiva pääsee ihailemaan vaikkapa Alvar Aallon käsialaa.

Rovaniemi on myös ulkoilun ja liikunnan osalta erinomainen kohde. Aivan kaupungin vierestä löytyy talvilajien ystäville hiihtolatuja ja laskettelukeskus, sekä komeana nouseva Ounasvaara talvikävelyreitteineen ja näköalapaikkoineen. Kaupungin lähistöllä ja pienen matkan päästä löytyy myös upeita luonto- ja retkikohteita, kuten Kuninkaan laavu, Vikaköngäs ja Vaattunkiköngäs.

Matkailukohteena Rovaniemellä on myös laaja aktiviteettitarjonta ympäri vuoden.

Pohjoisen makuja ja keveitä kuplia

Santa’s Hotel Santa Clausista löytyy Chaîne des Rôtisseurs -järjestön myöntämän Rôtisseurs-kilven erinomaisesta ruoan laadusta saanut Lappiaravintola Gaissa, joka tarjoilee à la carte -listallaan herkkuja Suomen ja Lapin makumaailmoista. Gaissassa voit maistella perinteisiä Lapin herkkuja, kuten hirveä, poroa ja rautua suussasulavin lisukkein.

Ravintolan alakerrasta katutasossa sijaitsee myös Cafè&Bar Zoomit, josta saat erilaisia drinkkejä ja juomia niin kuumana kuin kylmänä. Kausittain vaihtuvat, taidokkaiden baarityöntekijöidemme suunnittelemat drinkkilistat ovat täynnä sesonkiin sopivia makuja, joita kannattaa kokeilla! Viihtyisästä Zoomitista löytyy myös perinteisiä juomia alkoholilla ja ilman, ja ihan kaupungin keskustaan suuntautuvista suurista ikkunoista on mukava katsella kaupungin vilinää iltaa istuen.

Tai ota yhteyttä myyntipalveluumme:

Puh. 0400 102 200
rovaniemi(at)santashotels.fi

Santa’s Hotel Santa Claus
Korkalonkatu 29
96200 Rovaniemi