Sanna Sandgren on Santa’s Hotels -ketjun uusi toimitusjohtaja

NIMITYSUUTINEN – Julkaisuvapaa 15.2.2024

KTM Sanna Sandgren on valittu Santa’s Hotels -ketjun uudeksi toimitusjohtajaksi. Yli 20 vuotta Lapin matkailun parissa toiminut Sandgren aloittaa tehtävässään 6.3.3024.

Entinen toimitusjohtaja Maarit Aho jatkaa Sava-Group -konsernissa kiinteistöyhtiöiden toimitusjohtajan tehtävässä sekä emoyhtiön hallituksen jäsenenä.

Yhtiön hallituksen puheenjohtaja Teppo Aro kertoo, että tavoitteena on kehittää Santa’s Hotels -ketjun toimintaa ja prosesseja edelleen ketjumaisempaan suuntaan. Sannalla on vahva kehittämisote sekä 10 vuoden kokemus Suomen suurimmista hotelliketjuista. Viimeksi hän on toiminut General Managerin tehtävissä Scandic Pohjanhovissa ja Polarissa Rovaniemellä.

Santa’s Hotels -ketju on osa perheomisteista Sava-Group -konsernia. Hotelliliiketoimintaa konsernissa on harjoitettu jo yli 30 vuotta, ja Santa’s Hotels -ketju on kasvanut vuosien aikana yhdeksi merkittävimmistä lappilaisista matkailualan toimijoista. Ketju on investoinut viimeisen vuoden aikana uuteen design-hotelliin Kilpisjärvelle, Santa’s Hotel Santa Clausin yli sadan hotellihuoneen remonttiin Rovaniemellä sekä hotelli- ja ravintolalaajennukseen Kalajoella. Santa’s Hotels -ketjun liikevaihto oli vuonna 2023 yli 26 miljoonaa euroa, ja ketju työllistää ympärivuotisesti noin 150 henkilöä ja sesonkiaikoina noin 300 henkilöä.

Jatkossakin Santa’s Hotels haluaa panostaa kestävään, ympärivuotiseen liiketoimintaan ja toimia vastuullisena työnantajana, jota kannattelee arvot vastuunkannosta, tilannetajusta sekä positiivisuuden voimasta.

Ja tietenkin uskomme Joulupukkiin!

Lisätiedot:
Teppo Aro, Santa’s Hotels, hallituksen puheenjohtaja
Puh. 040 555 9120

Sanna Sandgren