Lähde lomalle Pohjois-Lappiin!

Lapin talvi on taianomainen! Upeiden tunturimaisemien ympäröimä Saariselkä on täydellinen kohde nähdä ja kokea talvinen Lappi.

Santa’s Hotel Tunturi on legendaarinen osa kylän matkailuhistoriaa. Ihmiset ovat tulleet tänne hiihtämään, rentoutumaan ja nauttimaan Lapista jo vuosikymmenten ajan. Eikä ihme, sillä tunturien ympäröimä kylä tarjoaa loistavat puitteet ja mahdollisuudet ulkoiluun, aktiviteetteihin ja nautiskeluun. Koskematonta, kaunista silmänkantamattomiin ulottuvaa Lapin luontomaisemaa voi ihailla esimerkiksi retkeillen, hiihtäen, lasketellen tai pyöräillen.

Majoitu Saariselällä Santa’s Hotel Tunturissa

Santa’s Hotel Tunturissa on majoitusvaihtoehtoja kaikille. Sviittejä, Deluxe- ja Superior-huoneita arjen luksukseen ja huoneistoja yksin majoittumisesta aina isommillekin porukoille. Entä onko toiveenasi edullinen majoitus Saariselällä? Tarkasta silloin economy-huoneidemme tarjoukset!

Hotellimme 260 hotellihuonetta ja huoneistoa ja palveleva henkilökuntamme  pitävät huolen siitä, että meillä viihdyt ison tai pienen seurueen kanssa vuorokauden ympäri.

Herkuttele Pohjoisen makuja

Ravintola Kaltio on yksi Saariselän arvostetuimmista ravintoloista ja tunnettu hyvästä ruoastaan sekä erinomaisesta palvelustaan. Kaltion menu rakentuu lappilaisista herkullisista raaka-aineista ripauksella mausteita kansainvälisestä keittiöstä. Ravintola Kaltio on saanut Chaîne des Rôtisseurs -järjestön myöntämän Rôtisseurs-kilven erinomaisesta ruoan laadusta, joten kannattaa siis ehdottomasti suunnata maistamaan ravintolan palkittuja makuelämyksiä.

Aamiainen sisältyy aina kaikkiin majoituksiin! Herkullinen aamiaisemme tarjoillaan myös tunnelmallisessa Ravintola Kaltiossa joka päivä klo 7-10.

Näin saavut Saariselälle

Saariselkä on vain puolen tunnin ajomatkan päässä Ivalon lentoasemasta, jonne lentää talvikaudella päivittäin lentoja Helsinki-Vantaalta. Ivalosta matka jatkuu kohti Saariselkää joko vuokra-autolla, taksilla tai linja-autolla.

Maata pitkin Saariselälle pääsee omalla autolla, junalla ja linja-autolla. Matkusta raiteilla lapin pääkaupunkiin Rovaniemelle ja vaihda siitä bussiin, jolla matka kestää noin kolme tuntia. Bussipysäkki löytyy ihan hotellin vierestä, joten perille päästyäsi on matkaa Santa’s Hotel Tunturiin enää muutama askel.

Joko Lapin lumo kutsuu?

Varaa majoitus ja suunnittele mieleistä puuhaa lomapäiville, ja sitten vain suunta kohti Saariselkää luomaan unohtumattomia, uniikkeja muistoja.

Varaa majoitus verkkokaupastamme tai myyntipalvelustamme:

Puh. 0400 102 190
saariselka(at)santashotels.fi

4RcoNf_w