Yritysjuhlat Kalajoella

Lähestyvätkö yrityksenne vuosipäivät, onko kyseessä tärkeiden yhteistyökumppaneiden tapaaminen vai onko aika kiittää yrityksenne timanttista henkilöstöä?

Santa’s Sanissa yritysjuhlat taipuu moneen muotoon! Monipuoliset ravintolatilamme vetävät väkeä yhteensä jopa yli 200 hengen verran ja suurimmassa kokoustilassamme Aaltosalissa voidaan toteuttaa illalliset jopa 120 hengelle.

Erityisesti Aaltosalissa järjestettäviin illallisiin saadaan luotua todellinen juhlatunnelma! Otamme juhlatyylissä huomioon esimerkiksi yrityksenne teemavärit ja tilaisuuden luonteen. Tiedättehän, että teemajuhlat eivät myöskään ole ongelma? Onhan meillä Aaltosalin juhlissa ollut jo beach party -teema, metsäteema, maatalousteema sekä myöskin casinoteema!

Illalliset voidaan toteuttaa buffetruokailuna tai lautastarjoiluna sisällöstä ja henkilömäärästä riippuen. Valmiit menukokonaisuutemme ovat suunniteltu toimiviksi ja toisiaan täydentäviksi, mutta tarvittaessa olemme valmiit myös räätälöimään menut toiveidenne mukaan.

Musiikki kuuluu juhliin olennaisena osana ja kauttamme saa myös varattua esiintyjiä juhlatilaisuuksiin.

Antakaa ammattitaitoisen henkilökuntamme hoitaa juhlista huolehtiminen ja suokaa itsellenne lupa istua alas ja nauttia loistavasta seurasta sekä maittavasta ruuasta ja viinistä!

Tiedustelut ja tarjoukset: kalajoki(at)santashotels.fi tai 0400 102 120