Uusi merinäköalaravintola ja hotellihuoneita Kalajoelle – Santa’s Resort & Spa Hotel Sani laajentaa matkailukeskuksen ydinalueella

SANTA’S HOTELS | TIEDOTE 22.5.2023

Santa’s Hotels -ketjuun kuuluva Santa’s Resort & Spa Hotel Sani rakentaa merinäköalaravintolan ja hotellihuoneita vuoden 2023 aikana, aiemmin Metsähallituksen Meriluontokeskuksena toimineisiin tiloihin.

”Remontin myötä tulemme täydentämään Kalajoen Hiekkasärkkien palvelutarjontaa merinäköalaravintolalla ja -terassilla. Näin vieraamme pääsevät nauttimaan upeista hiekkasärkkien maisemista entistä monipuolisemmin”, kertoo toimitusjohtaja Maarit Aho.

Uusia hotellihuoneita tulee olemaan 15. Uutuutena hotellin palvelutarjontaan tulee korkeatasoiset sviitit.

”Uskomme että erityisesti sviitit tulevat olemaan erityisen suosittuja niiden vieraiden keskuudessa, jotka haluavat pientä luksusta ja hemmottelua arjen keskelle”, hotellinjohtaja Minna Salo jatkaa.

Remontista aiheutuvat haitat tullaan minimoimaan hotellivieraiden viihtyvyyden varmistamiseksi. Muutostyöt on aloitettu toukokuussa ja remontin arvioidaan valmistuvan keväällä 2024.

Lisätietoja:

Maarit Aho, toimitusjohtaja, maarit.aho(at)santashotels.fi

Minna Salo, hotellinjohtaja, p. 040 667 5122 minna.salo(at)santashotels.fi

Santa’s Hotels on yksi Pohjois-Suomen matkailun merkittävimmistä toimijoista. Kansainvälinen ja tyylikäs ketjumme tarjoaa elämyksellisiä majoitus- ja ravintolapalveluita Rovaniemellä, Luostolla, Levillä, Saariselällä, Kilpisjärvellä ja Kalajoella.