Santa’s Hotels mukana Earth Hour-tapahtumassa


Santa’s Hotels on osallistunut Earth Hour -tapahtumaan jo yli 10 vuoden ajan. Myös tänä vuonna jokaisessa kohteessamme näytetään valomerkkiä ympäristön puolesta.

Santa’s Hotelsin jokainen kohde on ilmoittautunut mukaan omilla ilmasto- ja ympäristöteoillaan. Lisäksi kaikissa kohteissamme vähennetään valaistusta lauantai-iltana 23.3., kun WWF ja osallistujat ympäri maailmaa näyttävät valomerkin luonnon puolesta.


Ilmasto- ja ympäristötekoja, joita kohteissamme toteutetaan tapahtuman aikana ovat mm. Sanin Earth Hour -kasvisruoka-annos ja kynttilänvalossa illallistamista kohteidemme ravintoloissa.

Kalajoki: Santa’s Resort & Spa Sani ja ravintola Bistro

Haluamme osaltamme olla mukana torjumassa ilmastonmuutoksen kiihtymistä ja luonnon monimuotoisuuden köyhtymistä. Kalajoen Hiekkasärkillä luonto on ainutlaatuinen, ja meille erityisen tärkeä.

Santa´s Resort & Spa Hotel Sani osallistuu vuosittaiseen Earth Hour-ympäristötapahtumaan vähentämällä valaistusta lauantaina 23.3. klo 20.30-21.30, asiakkaiden turvallisuus huomioiden.

Ravintola Bistrossa asiakkaat pääsevät nauttimaan tunnelmasta kynttilöiden valossa. Keittiömestarimme on loihtinut Earth Hour-kasvisannoksen, joka on saatavilla lauantaina 23.3.

Päivän Earth Hour -kasvisannos:

Grillattua paprikaa, paahdettuja uunijuureksia, vuohenjuustoa, kirsikkatomaattia, cashewpähkinää, paistettua lehtikaalia, balsamicosiirappia, yrttivinegretteä ja saaristolaisleipää.

23,00.

Lämpimästi tervetuloa!


Rovaniemi: Santa’s Hotel Santa Claus ja Lappiravintola Gaissa

Koska yrityksemme Santa´s Hotelsin arvoihin kuuluu vastuunkanto, linkittyy Earth Hourin teema luontevasti ajatusmaailmaamme ja arvostamiimme asioihin. Haluamme olla kantamassa kortemme kekoon yhdessä henkilökuntamme ja asiakkaidemme kanssa, sekä myös kannustaa sidosryhmiämme tekemään pieniäkin tekoja planeettamme puolesta.

23.3. Lappiravintola Gaissassa illallistetaan tunnelmallisesti kynttilänvalossa.

Kannustamme myös valitsemaan illallisella kasvisruoan, ja Earth Hour -erikoistarjouksena Kantarelli-lehtikaalirisotto pääruokana 15,00.

Kantarelli-lehtikaalirisotto
parmesania, keltajuurisipsiä, ja tuoretomaattivinaigrette G

Hotellivieraitamme kannustamme valitsemaan paperittoman kuitin sähköpostitse.


Luosto: Santa’s Hotel Aurora & Igloos

Lauantaina 23.3. Earth Hour -päivänä sammutamme kiinteistön sisävalot klo. 20.30–21.30.

Päivittäisessä toiminnassamme kannustamme niin henkilökuntaamme kuin vieraitammekin vähentämään sähkön ja veden kulutusta.


Saariselkä: Santa’s Hotel Tunturi ja ravintola Kaltio

23.3. Tunturissa Earth Houria vietetään illallistaen kynttilänvalossa klo 19-21 Kaltiossa. Tarjolla, kuten aina, kotimaisista raaka-aineista valmistettuja annoksia. 

Lisäksi päivittäisessä toiminnassamme kannustamme työntekijöitämme asioimaan sähköisesti paperitulosteiden sijaan ja hotellivieraitamme valitsemaan kuitin sähköpostitse paperisen kuitin sijasta.


Kilpisjärvi: Santa’s Hotel Rakka ja ravintola Rakka

Earth Hour -lauantaina 23.3. kynttilänvalossa illallistetaan myös Kilpisjärvellä ravintola Rakassa.

Rakan Earth Hour -tarjouksena kasvismenu Pältsa 40,00.

PÄLTSA MENU L,G,V
Saatavilla vegaanisena

Maa-artisokkakeittoa
Kuohkean kermaista keittoa
Sitruunarisottoa
Parsaa ja pähkinöitä
Raparperisorbettia
Raparperisorbettia lakritsikastikkeella


Earth Hour – Earth Hour (wwf.fi)

Löydät kohteidemme tapahtumat Earth Hour -sivustolta sekä sosiaalisen median kanavistamme!