Iloisia uutisia hiihdon ystäville! Latuja saatu jo auki Luostolla ja Saariselällä.

Syyslomasta sittenkin hiihtoloma? Talven tulo yllätti ajoissa tänä vuonna, mutta hiihdon harrastajia tämä ei varmasti haittaa. Luostolla ja Saariselällä onkin saatu jo muutamia latuja auki, joten hiihtokautta päästään starttailemaan näissä kohteissa.

Joko kaipaat laduille? Hiihdon harrastajille tuli hyviä uutisia alkuviikkoon Luostolta ja Saariselältä, kun molemmista kohteista kerrottiin, että joitain hiihtolatuja on jo saatu auki. Pikkuhiljaa tilanteen salliessa avataan lisää latuja, joten seuraa ajantasaista tilannetta kohteista ja lähde aloittelemaan hiihtokautta pohjoiseen!

Kuva: LaplandNorth

Hiihtämään Saariselälle?

Saariselällä on saatu auki kaksi latua; Kuutamolatu ja Saariselkä-Laanila-Kiilopää-Kakslauttanen -latu. Hiihtämään pääsee jo vapaalla hiihtotavalla, ja perinteisenkin urat on tarkoitus ajaa heti tilanteen salliessa.

Seuraa allaolevien linkkien avulla Saariselän latujen tilannetta, niin pysyt ajan tasalla avatuista laduista ja latujen kunnosta.

Kuva: PyhäLuosto

Hiihtämään Luostolle?

Luostolle on avattu sekä perinteisen että vapaan hiihtotavan valaistua latua 17km. Jo avattuja latuja ovat Lampivaara-Luosto-Torvisen maja ja Välilatu-Orresokan ympäryslatu sekä Orresokan rullasuksirata.

Seuraa allaolevien linkkien avulla Luoston latujen tilannetta, niin pysyt ajan tasalla avatuista laduista ja latujen kunnosta.

Hyviä hiihtohetkiä!

Suuntaat sitten ladulle yksin tai porukalla, muista hiihdon hurmoksessa kuitenkin varovaisuus. Näin alkukaudesta lunta on vielä paikoin vähän, joten se kannattaa pitää mielessä.

Mukavia ja turvallisia hiihtokilometrejä!

Artikkeli on kirjoitettu 17.10.2023 tilanteen mukaan. Katso latujen ajankohtaiset tilanteet linkeistä.