Vietä hilpeät pikkujoulut Santa’s Hotelsilla!

Mikä olisikaan parempi paikka viettää pikkujouluja kuin joulupukin hotelli? Katso alta tarkemmin kohteidemme pikkujoulutarjonta, ohjelma sekä menut ja varaa porukallesi hilpeät pikkujoulut Santa’s Hotelsilla!

Pikkujoulut tuovat pimeän alkutalven keskelle iloa. Mikäs sen parempaa kuin kokoontua yhteen hyvän ruoan, juoman ja ohjelman pariin juhlistamaan aherrusta ja saavutuksia menneen vuoden aikana sekä rentoutumaan yhdessä. Pikkujouluja pääsee viettämään tänä vuonna neljässä Santa’s Hotelsin kohteessa; Rovaniemellä, Saariselällä, Kalajoella sekä Luostolla.

Pikkujoulut Rovaniemellä: Santa’s Hotel Santa Claus

Santa’s Hotel Santa Clausin kaikille asiakkaille varattavissa olevat avoimet pikkujouluillalliset Kirnussa esiintyjineen 15.11.2024 klo 18-21 ja 23.11.2024 klo 18-21.

Hotel Santa Clausin pikkujoulujen ohjelmassa on livemusiikkia, kun 15.11. esiintymässä on LappiLove ja 23.11. Jaana Isokangas Duo. Ohjelman lisäksi on tietysti runsas, herkullinen pikkujoulubuffet, josta löydät joulupöydän klassikot sekä muut suussasulavat herkut, jälkiruokapöytää unohtamatta. Hotel Santa Clausin pikkujouluissa on mahdollista valita myös juomapaketti illallisen kaveriksi, sisältäen alkumaljan ja kaksi kaatoa viiniä.

Varaukset ja lisätiedot myyntipalvelustamme puhelimitse  0400 102 200 tai sähköpostitse kokous.rovaniemi(at)santashotels.fi

Pikkujoulut Saariselällä: Santa’s Hotel Tunturi

Santa’s Hotel Tunturissa vietetään pikkujouluja 16.11.2024 ja 22.11.2024. Tunturin pikkujouluissa on tarjolla laaja pikkujoulubuffet, jonka Tunturin keittiön tontut ovat suunnitelleet. Tunturissakin menusta löytyy perinteiset jouluruoat, joiden seurana on klassisia kotimaisia makuja, osa pienellä twistillä.

Molempina iltoina esiintymässä  Jukka Koivumaa & Palava.

Pikkujouluiltojen lisäksi miksei pikkujouluillalliseksi sopisi marraskuussa järjestettävä Lapin Keittiömestareiden Herkkupöytäkin. Herkkupöytä on katettu marraskuisin jo 32. kertaa, ja joka vuosi ovat Lapin Keittiömestarit loihtineet unohtumattomia makuelämyksiä vieraille.

Varaukset ja lisätiedot myyntipalvelustamme puhelimitse  0400 102 190 tai
sähköpostitse saariselka(at)santashotels.fi

Pikkujoulut Kalajoella: Santa’s Resort & Spa Hotel Sani

Kalajoen kylpylähotelli Santa’s Resort & Spa Hotel Sanissa vietetään pikkujouluja 23.11. pikkujoulubuffetin ja Drag Queen Show:n parissa! Tarjolla perinteisiä pikkujouluruokia; salaatit, kylmät, lämpimät ja tietty jälkiruoat täyttävät pöydät ja vatsat. Sanin pikkujouluissa on ruokien lisäksi tarjolla useampi juomapakettivaihtoehto.

Illan ohjelmasta vastaa Drag Leidit -show.

”Kauden huikea ja säihkyvä musailta. Tutut hittibiisit nostavat tunnelman kattoon aikuisesta naisesta sataan salamaan. Mukaan mahtuu muutama räiskyvä ja sentimentaalinen soolonumero, jonka Drag-Leidit vetävät omalla vahvalla tulkinnallaan. Show’n kruunaa Drag-Leidien hurja/vauhdikas hittipotpuri, joka nostaa kannat kattoon loppuillaksi! Tunnelmaa, iloa ja pikkujouluriemua!

Drag-Leidien takana ovat drag-solistit Pola Ivanka ja Antti Taipale, jotka laulattivat yleisöä drag-lookeissaan kesällä 2023 mm. kesäteattereissa ja ravintoloissa. Yhteinen taival alkoi jo vuonna 2019, kun Drag-Leidit Lavalla -konserttikiertue teki suomalaista drag-historiaa neljän solistin voimin konserttisaleissa.”

Santa’s Resort & Spa Hotel Sanin pikkujouluihin kannattaa tulla yöksi asti, sillä hotellissa majoittuville kuuluu aina kylpylän käyttö. Mikäpä sen parempaa, kuin ensin rentoutua kylpylän lämpimissä poreissa ja saunoissa pimeimpään vuodenaikaan ja suunnata siitä viihtymään ja syömään hyvin pikkujoulutunnelmiin.

Varaukset ja lisätiedot myyntipalvelustamme puhelimitse 0400 102 120 tai
sähköpostitse kalajoki(at)santashotels.fi

Luosto: Santa’s Hotel Aurora ja Villa Borealis

Tunnelmallisessa Santa’s Hotel Aurorassakin pääsee juhlimaan pikkujouluja! Ravintola Aurorassa on mahdollista varata valmis kolmen ruokalajin illallinen pikkujouluseurueellesi tai tehdä pöytävaraus, ja jokainen osallistuja saa valita mieleiset annokset a la carte-listalta. Isommalle, vähintään 25 hengen pikkujouluporukalle on myös mahdollista toteuttaa pikkujoulubuffet Ravintola Aurorassa.

Myös Santa’s Villa Borealis on täydellinen paikka pikkujouluille! Kelomökki Luostolla tarjoaa perinteisen hirsimökin tunnelmaa, tunturien hiljaista taikaa ja hotellitasoista rentoutumista läpi vuoden. Kelohuvila sijaitsee vain kivenheiton päässä Santa’s Hotel Aurorasta, ja tarjoaa upeat puitteet yksityistilaisuutta varten. Ruokailut (illallinen ja aamiainen) on mahdollista järjestää joko hotellin ravintolassa tai villassa sopimuksen mukaan. Villa Borealiksessa on 11 makuuhuonetta, tilavat yhteiset tilat sekä sähkösauna, ja lisämaksusta mahdollisuuksina myös suuri puulämmitteinen sauna sekä ulkona sijaitseva jacuzzi. Villa Borealikseen majoitat jopa 18 henkeä.

Varaukset ja lisätiedot myyntipalvelustamme puhelimitse 0400 102 200 tai
sähköpostitse luosto(at)santashotels.fi


Santa’s Hotels on yksi Lapin matkailun merkittävimmistä toimijoista. Kansainvälinen ja tyylikäs ketjumme tarjoaa elämyksellisiä majoitus- ja ravintolapalveluita Rovaniemellä, Luostolla, Levillä, Saariselällä, Kilpisjärvellä ja Kalajoella.