Meillä kokoustat ja majoitut HANSEL-hinnoilla!

HANSEL-kokoustaja: Tervetuloa kokoustamaan ja majoittumaan Santa’s Hotelsille! Meillä majoitut ja kokoustat HANSEL-hinnoilla Rovaniemellä, Saariselällä ja Kalajoella.

Kolmessa Santa’s Hotelsin kohteessa voit kokoustaa ja majoittua HANSEL-hinnoin: Rovaniemellä Santa’s Hotel Santa Clausissa, Saariselällä Santa’s Hotel Tunturissa ja Kalajoella Santa’s Resort & Spa Hotel Sanissa. Ota yhteyttä myyntipalveluumme, niin suunnitellaan yhdessä onnistunut, mukava ja tuloksekas kokous!

Rovaniemi: Santa’s Hotel Santa Claus

Hotel Santa Clausin Conference Centerissä on yhteensä 13 kokoustilaa sekä erilaisiin tapahtumiin muuntuvia ravintolatiloja 8 hengen kokoushuoneesta aina 450 hengen tilaan saakka. 

Jokaisessa tilassa on normaalien perusvälineiden lisäksi dataprojektori ja internet-yhteys. Lisäksi saatavilla on dvd-, tv-, video- ja äänijärjestelmä. Meiltä löytyy myös suojattu videoneuvotteluyhteys.

Ota yhteyttä myyntipalveluumme soittamalla +358 400 102 200
tai sähköpostitse: rovaniemi(at)santashotels.fi

Saariselkä: Santa’s Hotel Tunturi

Gielas-rakennuksen kokoustilat soveltuvat isompaankin tilaisuuteen helposti muokattavan 200 hengen auditorionsa ansiosta. Yhdistämällä muut kokoustilat kokonaisuuteen, voi tiloissa järjestää tapahtuman aina 380 asiakkaan tilaisuuteen saakka.

KOKONAISUUS: 200 hengen auditorio, neljä 30-80 hengen kokoustilaa, tilausravintola, Lappilainen kota sekä tilaussauna.

Ota yhteyttä myyntipalveluumme soittamalla +358 400 102 190 
tai sähköpostitse  saariselka(at)santashotels.fi

Kalajoki: Santa’s Resort & Spa Hotel Sani

Kalajoen Hiekkasärkillä sijaitsevassa Santa’s Resort & Spa Hotel Sanissa on kattavat kokous- ja ravintolapalvelut suurempiinkin tapahtumiin. Pääkokoustilaan eli Aaltosaliin mahtuu jopa 300 henkeä teatterimuodossa. Pienempiä kokoustiloja 20-70 hengelle hotellissa on neljä kappaletta. Kaikissa tiloissamme on kokoustekniikka sekä langaton nettiyhteys. Majoittuville kokoustajille hintaan sisältyy kylpylän vapaa käyttö.

Ota yhteyttä myyntipalveluumme soittamalla +358 400 102 120 
tai sähköpostitse kalajoki(at)santashotels.fi