Kilpisjärvi | Santa’s Hotel Rakka: Keväthangille edullisesti!

Santa’s Hotel Rakka kutsuu viihtymään Kilpisjärvelle Saana-tunturin upeisiin maisemiin! Rakassa voit hemmotella itseäsi hyvällä ruualla ja viihtyisällä majoituksella, josta avautuvat huikeat kansallispuistomaisemat.

Kilpisjärven keväthanget kutsuvat ulkoilemaan!

Näissä tunturimaisemissa kelpaa ulkoilla ja nauttia. Käsivarren luonto ympäröivine jylhine tuntureineen on uniikki muuhun Suomeen verrattuna, ja koskemattomia maisemia pääsee ihailemaan vaikkapa patikoiden tai lumikenkäillen. Kilpisjärven kevääseen kuuluu monelle myös pilkkiminen, ja vuosittain alueella järjestetäänkin useita pilkkikilpailuita.

Moottorikelkkailemaan Kilpisjärvelle

Moottorikelkkailukausi on täällä ja Kilpisjärvellä siitä saadaan nauttia pitkälle kevääseen! Harrastuskelkkailu on mahdollista moottorikelkkailureiteillä ja -urilla sekä vesistöjen jäällä. Käsivarren seudulla voit osallistua myös opastetuille kelkkasafareille suurtunturialueella kulkevilla safariurilla safariyrittäjien opastuksella. Lue lisää Kilpisjärven ja lähiseudun moottorikelkkareiteistä ja kelkkailuohjeista täältä:


Majoitu mukavasti Santa’s Hotel Rakassa

Santa’s Hotel Rakka kruunaa lomasi Kilpisjärvellä. Puurakenteinen design-hotelli tarjoaa ensiluokkaista majoitusta tunturimaisemissa ympäri vuoden. Santa’s Hotel Rakan uusissa design-hotellihuoneissa majoitut mukavasti ja saat nauttia upeista tunturimaisemista koko lomasi ajan myös sisätiloissa. Santa’s Hotel Rakan modernit lomahuoneistot tarjoavat kodinomaisen majoitusvaihtoehdon tunturimatkaajalle. Huoneistoissa on valoisa korkeakattoinen olohuone, oma sauna sekä hyvin varusteltu keittiö. Osassa huoneistoja on myös oma takka.


Nauti herkullisesta ruoasta maisemaravintolassa

Suurilla lasi-ikkunoilla varustettu Ravintola Rakka tuo ympäröivät tunturimaisemat osaksi ruokailunautintoasi, sillä ravintolasta aukeaa upeat näkymät Ailakkavaaralta Saanalle saakka. Aloita päiväsi Santa’s Hotelsin runsaalla pohjoismaisella aamiaisella ja nauti illallista kylän paraatipaikalla kaunis Kilpisjärvi edessäsi. Ruokalistaan on ammennettu inspiraatiota ympäröivästä luonnosta, suomalaisesta ruokakulttuurista sekä kolmen valtakunnan rajojen läheisyydestä.


Tervetuloa viihtymään Kilpisjärvelle Santa’s Hotel Rakkaan! Varaa majoituksesi verkkokaupastamme tai ottamalla yhteyttä myyntipalveluumme:


+358 400 102 161

kilpisjarvi(at)santashotels.fi

Santa's Hotel Rakka Kilpisjärvi