Varaa nyt lomasi huoletta: voit muuttaa tai perua varauksen joustavasti!

oma-loma

Näin poikkeuksellisena aikana haluamme antaa joustavuutta seuraavan matkasi suunnitteluun. Varatessasi santashotels.fi verkkokaupasta tai myyntipalvelusta, voit valita sinulle parhaiten sopivan varaus- ja peruutusehdon.

FLEX varaus

Voit muuttaa tai perua varauksen kuluitta vielä tuloa edeltävänä päivänä.

Flex -hinnan varausehto: varauksellanne on viimeinen kuluton peruutus tuloa edeltävänä päivänä, viimeistään klo 18:00 mennessä. Luottokorttitiedot vaaditaan varauksen yhteydessä majoitusvarauksen takaamiseksi. Maksu suoritetaan sisäänkirjautumisen yhteydessä. Voit myös vaihtoehtoisesti muuttaa varausta eri ajankohtaan ilman lisämaksua, korkeintaan yhden vuoden päähän alkuperäisestä varauspäivästä. Mikäli uuden ajankohdan huonehinta on korkeampi kuin alkuperäisen varauksen, maksetaan erotus sisäänkirjautumisen yhteydessä. Muutokset, jotka johtavat halvempaan huonehintaan, kuin etukäteen maksettu summa, ei hyvitetä.

SEMI FLEX varaus

Säästät n. 5 % majoituksen hinnasta kun teet Semi Flex -varauksen.

Semi Flex -hinnan varausehto: luottokorttitiedot vaaditaan varauksen yhteydessä majoitusvarauksen takaamiseksi, luottokortti veloitetaan 30 päivää ennen tulopäivää. Varausta voi muuttaa ilman lisämaksua vielä seitsemän (7) vuorokautta ennen tulopäivää. Kuluton peruutus yli 30 vuorokautta ennen tulopäivää, jonka jälkeen 100 % peruutuskulu.
Voit muuttaa varausta eri ajankohtaan ilman lisämaksua, korkeintaan yhden vuoden päähän alkuperäisestä varauspäivästä. Mikäli uuden ajankohdan huonehinta on korkeampi kuin alkuperäisen varauksen, maksetaan erotus sisäänkirjautumisen yhteydessä. Muutokset, jotka johtavat halvempaan huonehintaan, kuin etukäteen maksettu summa, ei hyvitetä.

Ennakkoon maksettu hinta

Säästät n. 10 % majoituksen hinnasta kun maksat varauksen heti.

Ennakkoon maksettu hinnan -varausehto: maksu veloitetaan kokonaisuudessaan heti varauksen yhteydessä. Maksua ei palauteta, mutta varausta voi muuttaa vielä 30 vuorokautta ennen tulopäivää, korkeintaan yhden vuoden päähän alkuperäisestä varauspäivästä. Mikäli uuden ajankohdan huonehinta on korkeampi kuin alkuperäisen varauksen, maksetaan erotus sisäänkirjautumisen yhteydessä. Muutokset, jotka johtavat halvempaan huonehintaan, kuin etukäteen maksettu summa, ei hyvitetä. Jos varauksen peruu kokonaan, peruutuskulut 100 %

Lisätietoja: Santa’s Hotels myyntipalvelu
+358 400 102 200


Huomioitavaa: eri hintakategorioiden saatavuus voi vaihdella kohteittain, saatavuuden mukaan ja/tai varaus- ja matkustusajankohdan mukaan. Santa’s Hotels pidättää oikeudet muutoksiin.