Uusi Santa’s Hotel Rakka aukeaa keskiviikkona 15.3. – tutustu kohteeseen!

Saanan jylhä siluetti, erämaan luonto ja sen taianomainen hiljaisuus tekevät Kilpisjärvestä täydellisen paikan arjesta irrottautumiseen. Uusi Santa’s Hotel Rakka lisää pohjoisen reissuusi sopivan sekoituksen luksusta ja luontoa.

Kilpisjärven tunturikylä sijaitsee lähes 500 metrin korkeudella vedenpinnasta, Suomen korkeimpien huippujen kainalossa. Alue on Suomen parhaimpia paikkoja katsella revontulia pohjoisen sijainnin ja vähäisen valosaasteensa ansiosta. Käsivarren Lapin tunnelmaa ei voi sanoin kuvailla, kun kohteenasi on Kilpisjärvi.

Aukioloajat keskiviikosta 15.3. eteenpäin

Santa’s Hotel Rakasta löydät nyt huoneistot, hotellihuoneet sekä ravintolan aamiaisella, illallisella sekä aulabaarilla.

Avoinna päivittäin

Vastaanotto 8-22

Aamiainen 7.30-10

Keittiö 15-22

Aulabaari palvelee vastaanoton aukioloaikojen mukaisesti.

Santa’s Hotel Rakka ja sen ravintola aukeaa keskiviikkona 15.3.

Pian aukeava design-hotellimme tarjoaa Saana-tunturin ja Käsivarren erämaan kävijöille 42 hotellihuonetta sekä ravintolan. Huoneiden laadukas, pohjoismainen design sekä suurista ikkunoista avautuvat Saana-tunturin jylhät tunturimaisemat luovat keskenään näyttävän kontrastin.

Santa’s Hotel Rakan Premium-tason huoneista löydät täydellisen turvasataman luonnonhelmassa rentoutumiseen. Katso kuvat uusista huoneista!

Terveisiä Kilpisjärveltä: Hotellinjohtaja Oona Kuru

Kun ensimmäisen kerran astuin uuden hotellihuoneen sisään, huone oli vasta saapunut puolivalmiina rekan kyydissä Jyväskylästä Kilpisjärvelle. Huoneessa oli seinät tapetoitu, osa kiintokalusteista oli paikoillaan, mutta paljon vielä puuttuikin. Siitä huolimatta henki salpaantui.

Huoneen valtava ikkuna toi kertakaikkisen upean luonnon suoraan huoneeseen ja tuntui, kuin olisin ollut keskellä erämaata. Hiljaisuus ja koskematon hangenpinta oli käsinkosketeltavissa.

Nyt huoneet ja upeaakin upeampi ravintola ovat valmiit. Henki salpaantuu edelleen. Tämä kohde on kertakaikkisen upea ja henkilökohtaisesti minun mielestäni Suomen upeimassa paikassa.

Kilpisjärvi ja Santa’s Hotel Rakka on yhdistelmä, joka on koettava ja nähtävä itse. – Jokaisena kahdeksana vuodenaikana!”

Ravintola Rakka maisemapaikalla

Uudesta Ravintola Rakasta aukeaa upeat näkymät Ailakkavaaralta Saanalle saakka. Aloita päiväsi Santa’s Hotelsin runsaalla pohjoismaisella aamiaisella tai nauti illallista kylän paraatipaikalla kaunis Kilpisjärvi edessäsi.

Ruokalistalta löydät rehellistä ruokaa, joka pitää varmasti nälän poissa ja tunturituulelta lämpimänä. Tarjolla on laaja valikoima annoksia jokaiselle. Listaan on ammennettu inspiraatiota ympäröivästä luonnosta, suomalaisesta ruokakulttuurista sekä kolmen valtakunnan rajojen läheisyydestä. Siksi listalta löytyy muun muassa niin suomalaista taimenta kuin norjalaistyylistä lammasta. Tutustu ruokalistaan tästä!

Kilpisjärvi kutsuu! Ole ensimmäisten joukossa kokemassa upouusi Santa’s Hotel Rakka.


Tiesitkö, että Santa’s Hotelsilla on kohteita kuudella paikkakunnalla Lapissa ja Kalajoella? Katso kaikki ajankohtaiset tarjouksemme täältä: Tarjoukset – Santa’s Hotels (santashotels.fi)