Saariselkä | Majoitu kesällä vähintään kolme yötä, niin säästät 15% majoituksen hinnasta!

Lapin kesä on ihmeellinen! Santa’s Hotel Tunturi on luontoihmisen täydellinen kesäreissukohde. Hotellin takapihalta aukenee Urho Kekkosen kansallispuisto reitteineen, tunturiin esimerkiksi Kaunispäälle matkaa on vain muutama sata metriä ja Kiilopäälle ajat autolla vartissa. Varaa kesälomamajoituksesi Saariselällä nyt!

Santa’s Hotel Tunturin kesän majoitustarjous

Kun majoitut kesän aikana vähintään kolme yötä Saariselällä Santa’s Hotel Tunturissa, niin säästät 15% majoituksen ennakkoon maksetusta tai joustavasta hinnasta.*

Santa’s Hotel Tunturi

Hotellimme 260 hotellihuonetta ja huoneistoa ja palveleva henkilökuntamme  pitävät huolen siitä, että meillä viihdyt ison tai pienen seurueen kanssa vuorokauden ympäri. Meillä voit valita majoituksesi esimerkiksi erikokoisten huoneistojen, hyvin varusteltujen saunallisten superior- ja deluxe- huoneiden tai ylellisten sviittien joukosta.

Ravintola Kaltio

Mikä olisi sen parempaa kuin istahtaa terassille nauttimaan ilta-auringosta hyvän ruoan ja juoman kera? Ravintola Kaltio on yksi Saariselän arvostetuimmista ravintoloista ja tunnettu hyvästä ruoastaan sekä erinomaisesta palvelustaan. Kaltio on saanut Chaîne des Rôtisseurs -järjestön myöntämän Rôtisseurs-kilven erinomaisesta ruoan laadusta.

Kaltion menu rakentuu lappilaisista herkullisista raaka-aineista ripauksella mausteita kansainvälisestä keittiöstä. Ravintola Kaltio sijaitsee Gielas-rakennuksessa katutasossa. 

Sielukas Saariselkä odottaa jo kesän matkailijoita. Varaa kesäreissun majoitus Saariselällä nyt!

Tai ota yhteyttä myyntipalveluumme:

Puh. 0400 102 190
saariselka(at)santashotels.fi


* Santa’s Hotels pidättää oikeuden rajoittaa alennushintaisten huoneiden saatavuutta korkean kysynnän aikana.

Ennakkoon maksettu hinta: ei peruutusoikeutta.