Luosto | Santa’s Hotel Auroran viipymäedut kesälle ja syksylle varattavissa!

Lähde kokemaan yöttömän yön taikaa ja pimenevien syysiltojen tunnelmaa Luostolle Santa’s Hotel Auroraan. Hotelli sijaitsee Luoston ydinalueella ja samalla pohjoisen luonnon kauneimpien mahdollisuuksien keskellä. Pyhä-Luoston ikiaikainen kansallispuisto avautuu heti hotellimme ympärillä, ja tunturimaisema tervehtii sinua jo ovelta.

Kesän ja syksyn viipymäedut Santa’s Hotel Aurorassa

Kesän ja syksyn viipyemäedut Santa’s Hotel Auroraan ovat nyt varattavissa aikavälille 17.6.-31.10.2024.

  • Majoitu vähintään kaksi yötä, niin säästät 10% majoituksen ennakkoon maksetusta tai joustavasta hinnasta.
  • Majoitu vähintään kolme yötä, niin säästät 15% majoituksen ennakkoon maksetusta tai joustavasta hinnasta.

Tunnelmallinen Aurora on kuin lomailisi kodikkaassa tunturimajassa hotellin mukavuuksilla

Loimuava takkatuli, luonnon materiaaleja hyödyntävä sisustus ja hotellihuoneesi ikkunasta avautuvat maisemat pohjoisen taivaalle ja kynttiläkuusimetsään. Meillä voit kokea Metsä-Lapin omintakeisen tunnelman huoneestasi! Ja mikä olisikaan parempi tapa rentoutua luonnontäyteisen päivän jälkeen, kuin ihanan lempeät löylyt huoneesi saunassa? Hyvin varustellut huoneemme luovat loistavat puitteet rentoutumiseen.

Yötön yö ja ruskan loiste lasi-iglusta ihaillen

Lasikattoiset Luoston iglumme tarjoavat luonnonläheistä ylellisyyttä: koe pohjoisen taivaan taika omasta vuoteesta. Ulko-ovelta astut suoraan Pyhä-Luoston kansallispuiston koskemattomaan luontoon. Santa’s Hotel Auroran Luoston lasi-igluista voit kokea revontulien leiskunnan, tuhannet tähdet, yöttömän yön valonsäteet ja ruskan värit kauneimmillaan! Lapin neljä vuodenaikaa ovat aina aistittavissasi ympärivuotisessa iglumajoituksessamme. Tiesithän, että revontulet näkyvät elokuun lopulta huhtikuulle asti? Luoston iglut ovat täynnä pohjoisen taikaa, luontoelämysten läheisyyttä ja ylellisen majoituksen tunnelmaa.

Tekemistä Luostolla

Pyhä-Luoston alue tarjoaa ympäri vuoden monipuoliset mahdollisuudet eri aktiviteetteihin. Vieraile esimerkiksi Lampivaaran ametistikaivoksella, suuntaa maastopyöräillen kansallispuiston reiteille tai kokeile frisbeegolfia tai geokätköilyä.

Tervetuloa Luostolle ja Santa’s Hotel Auroraan!

Vain noin 1,5h matkan päässä Rovaniemeltä sijaitseva Luosto on ympärivuotinen kohde, johon kelpaa tulla rentoutumaan.

Luosto on lämpöä, välittömyyttä, turvallisuutta, kynttiläkuusia, aitoutta, revontulia, ja taivaan eri värejä. Luostolla huomaat miten hyvää tekee olla pieni.” –Luosto.fi

Tai ota yhteyttä myyntipalveluumme:

Puh. 0400 102 140
luosto(at)santashotels.fi


Ennakkoon maksettu hinta: ei peruutusoikeutta.
Joustava hinta: Kuluton peruutus klo 18:00 mennessä tuloa edeltävänä päivänä.