Pala-tuotteita Santa’s Hotelsin koiravieraille!

Koira haistelee Pala-koiranherkkuja

Me Santa’s Hotelsilla toivotamme koirat ja muut lemmikit lämpimästi tervetulleiksi kohteisiimme. Santa’s Hotels tarjoaa yhteistyössä Pala Petfoodsin kanssa nyt myös Pala-herkkuja koiravierailleen!

Me Santa’s Hotelsilla haluamme, että myös perheen nelijalkaiset jäsenet saavat kokea elämyksellisen loman kohteissamme. Siksi olemme valinneet uudistettuun lemmikkipakettiimme koirille laadukkaita Pala-herkkuja, joita tarjoamme kohteissamme majoittuville koiravieraille yhteistyössä Pala Petfoodsin kanssa.

Pala-koiranherkut

Palan tavoitteena on tehdä mahdollisimman laadukasta koiranruokaa ilman kompromisseja:

  • Täysin luonnolliset ainesosat: ei lisäaineita, ei prosessoituja aineksia
  • Raakoja aineksia, mahdollisimman vähän kypsennettynä, jotta ravintoaineet säilyvät
  • Paikallisia, ihmistenkin ruoaksi kelpaavia aineksia.
  • Helppoa: ei valmisteluja kuten jäädyttämistä tai sulattelua
  • Korkein ravitsemuksellinen laatu: Omega-rasvahapot, mineraalit, vitamiinit, proteiinit, entsyymit ja probiootit laadukkaista raaka-aineista
  • Tasapainoinen täysravinto – luonnollisesti ilman synteettisiä lisä- tai täyteaineita

Koiran kanssa hotelliin? Varaa lemmikkihuone suoraan Santa’s Hotels -verkkokaupasta

Jokaisesta kohteestamme löytyy lemmikkiystävällisiä huoneita. Lemmikkihuoneen voit varata suoraan verkkokaupastamme. Klikkaamalla ”Hae vain lemmikkihuoneet” -laatikkoa varausikkunassa, saat näkyviin ne huonetyypit, joihin saa ottaa lemmikin.

Huom! Mikäli lemmikkihuoneen varaaminen ei verkkokaupasta jostain syystä onnistu, otathan yhteyttä suoraan myyntipalveluumme:

Santa’s Hotels -myyntipalvelu

Puh. +358 400 102 200

sales(at)santashotels.fi


Lemmikkipaketin sisältö voi vaihdella ajankohdasta ja kohteesta riippuen. Pala-yhteistyötuotteita rajoitettu määrä. Pidätämme oikeudet muutoksiin.