Kesäloma Santa’s Hotelsilla – Testaa sopiva kohde lomareissullesi!

Selvitä, mikä kohteistamme sopii sinun kesälomaasi parhaiten. Kaipaatko vilinää ja vilskettä vai rauhaa ja hiljaisuutta? Entä uitko mielummin kirkkaassa tunturipurossa vai kylpylän lämpimissä poreissa? Vinkkaamme tuloksissa, mikä Santa’s Hotels -kohde sopii sinulle parhaiten.

Santa’s Road kulkee Kalajoen rannikolta Kilpisjärvelle asti!

Kalajoki: Santa’s Resort & Spa Hotel Sani

Kalajoen merellisissä maisemissa sijaitseva kylpylähotellimme tarjoaa kesällä upeita rantakohde-elämyksiä. Voit majoittua hotellihuoneessa tai huoneistossa, ja majoitus sisältää aina sekä kylpyläliput että runsaan hotelliaamiaisen.

Hotellin välittömässä läheisyydessä on paljon kesään sopivia aktiviteetteja kuten Seikkailupuisto Pakka, Jukupark, karting sekä SUP-lautojen vuokraus. Kalajoella järjestetään kesällä myös paljon tapahtumia ja keikkoja!

Rovaniemi: Santa’s Hotel Santa Claus & Santa’s Hotel Rudolf

Rovaniemen keskustahotellissamme Santa’s Hotel Santa Clausissa majoitut mukavasti kesälomallasi. Keskeinen sijaintimme on täydellinen kesän tapahtumia ajatellen, ja alakerran terassillamme nautit kesästä kaupungin paraatipaikalla.

Mikäli etsit edullisempaa kesämajoitusta Rovaniemen keskustan tuntumasta, on Santa’s Hotel Rudolf loistava valinta.

Luosto: Santa’s Hotel Aurora & Igloos

Luoston Santa’s Hotel Aurorassa voit nauttia olostasi saunallisessa hotellihuoneessa kansallispuiston tuntumassa. Lasi-igluissamme voit tunnelmoida pohjoisen taivaan luonnonilmiöiden alla – tiesitkö, että revontulia voi nähdä jo elokuussa?

Pyhä-Luoston kansallispuisto sijaitsee hotellimme takapihalla, ja meillä on myös polkupyörille sopivat säilytys- ja pesupaikat.

Saariselkä: Santa’s Hotel Tunturi

Kauniita unia muutaman askeleen päässä kansallispuistosta! Luontopolut ja retkeilyreitit alkavat Santa’s Hotel Tunturin takapihalta. Hotelli sijaitsee Saariselän lomakeskuksen keskustassa, jossa kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä.

Keskiyön aurinko toivottaa vierailijat tervetulleiksi Saariselälle. Saariselän korkeudella yötön yö alkaa toukokuun puolivälissä ja kestää heinäkuun lopulle. Aurinko ei tällöin laske ollenkaan kahteen ja puoleen kuukauteen.

Kilpisjärvi: Santa’s Hotel Rakka

Kilpisjärven tunnelmaa ei voi edes kuvailla, vaan se on koettava itse! Saana-tunturin jylhissä maisemissa majoitut tyylikkäässä design-hotellissamme tai moderneissa hyvinvarustelluissa lomahuoneistoissa, ja nautit illallista pitkän kaavan mukaan maisemaravintolassamme.

Kesän hotellitarjoukset

Katso kaikki kesän tarjouksemme alta!