Saariselkä | Arctic Trail -polkujuoksutapahtuma 21.9.2024 ja etukoodi Hotel Tunturiin!

Kuva: @arctictrailrun & @outdoorexpertsaariselka

Arctic Trail -polkujuoksutapahtuma on juoksutapahtuma, joka juostaan Urho Kekkosen Kansallispuiston reiteillä Saariselällä jälleen 21.9.2024. Saat etukoodilla -15% majoituksen hinnasta majoittuessasi Hotel Tunturissa tapahtuman aikana!

Arctic Trailin reitit vievät sinut Urho Kekkosen kansallispuiston parhaille poluille! Jotkut saattavatkin jo tuntea Rautulampi Trail Paradisen, mutta Pietarinvaaran ja Vahtamapään huikeat tunturipolut ovat vielä useimmille tuntemattomia kuuluisuuksia.

Arctic Trail -polkujuoksutapahtumassa on kolme erilaista reittiä:

  • Sole Mikhän 10km
  • Seku Vain 20km
  • Vasiten 50km

Lue lisätietoja reiteistä täältä:


Kuvat: @arctictrailrun & @outdoorexpertsaariselka


Järjestyksessään 4. Arctic Trail Runin ilmoittautuminen on nyt auki!


Majoittuminen Hotel Tunturissa ja etukoodi

Tapahtuman keskus toimii Santa’s Hotel Tunturin alueella, joten majoittuminen Hotel Tunturissa tapahtuman aikana on helppoa ja mukavaa. Hotellimme 260 hotellihuonetta ja huoneistoa ja palveleva henkilökuntamme pitävät huolen siitä, että meillä viihdyt ison tai pienen seurueen kanssa vuorokauden ympäri. Meillä voit valita majoituksesi esimerkiksi erikokoisten huoneistojen, hyvin varusteltujen saunallisten superior- ja deluxe- huoneiden tai ylellisten sviittien joukosta.

  • Varauskoodilla PROOUTDOOR saat -15% majoituksen joustavasta hinnasta majoittuessasi Hotel Tunturissa aikavälillä 20.-22.9.2024.
  • Lähtöpäivänä myöhäinen uloskirjautuminen klo 15.00.