Lapin Keittiömestareiden Herkkupöytä katetaan Santa’s Hotel Tunturin Siula-ravintolaan lauantaina 8. marraskuuta 2025. Vuoden teemana on Espanja.
Perinteen mukaisesti isänpäivän aattona järjestettävä Herkkupöytä katetaan tänä vuonna jo 34. kerran. Paikalle odotetaan jälleen satoja vierailijoita, ruoka-alan ammattilaisia, alan opiskelijoita sekä yhteistyökumppaneita.
Tapahtuma on myyty aikaisempina vuosina usein loppuun jo ennalta, joten varaathan paikkasi hyvissä ajoin ennakkoon!
Pöytävaraukset Herkkupöytään
Voit varata paikkasi Herkkupöytään verkosta tai myyntipalvelumme kautta. Pöytävaraukset myyntipalvelustamme puhelimitse 0400 102 190 tai sähköpostitse saariselka(at)santashotels.fi.
Kattaukset klo 18, 19 ja 20.
Hinnat: 78 EUR/aikuinen, 45 EUR/lapsi. Viinipaketti 44 EUR/hlö (sis. alkudrinkki, kaksi kaatoa viiniä, jälkiruokaviini)
Erikseen sovitut alennushinnat: varaathan paikkasi suoraan puhelimitse 0400 102 190 tai saariselka(at)santashotels.fi



Lapin Keittiömestareiden 34. Herkkupöytä, Santa’s Hotel Tunturi
Menu julkaistaan tällä sivulla myöhemmin.