Kilpisjärvi | Kesän majoitustarjoukset 2024

Kilpisjärven kesä kutsuu! Santa’s Hotel Rakassa voit majoittua joko hyvin varustellussa huoneistossamme tai tyylikkäässä design-hotellissa, jossa luonto ja kesän vihreys ovat käsinkosketeltavan lähellä – seinän kokoisen ikkunan takana.

Varaa majoitus kesäreissulle Kilpisjärvelle nyt!

  • Varaa majoituksesi Santa’s Hotel Rakassa aikavälille 1.6.-31.8.2024 viimeistään 31.5.2024, niin säästät 10% majoituksen ennakkoon maksetusta hinnasta.*
  • Kun majoitut kesän aikana vähintään kolme yötä, säästät 15% majoituksen ennakkoon maksetusta hinnasta.*

Santa’s Hotel Rakka

Santa’s Hotel Rakan vieressä kohoava Saana-tunturi on vaikuttava näky myös kokeneemmalle Kilpisjärven kävijälle. Makoisat unet ovat taatut niin huoneistoissamme kuin hotellihuoneissakin. Maisemaravintolassamme nautit aamiaista, lounasta tai illallista henkeäsalpaavan kauniissa maisemissa.

Rakka tarjoaa Käsivarren erämaan kävijöille yhteensä 42 hotellihuonetta. Huoneiden laadukas, pohjoismainen design sekä huoneiden suurista ikkunoista avautuvat tunturimaisemat luovat keskenään näyttävän kontrastin. Huoneluokkia on Superior-huoneista sviittiin saunalla ja ulkoporeammeella.

Rakassa on myös huoneistoja 1-4 hengelle sekä 1-6 hengelle. Kaikissa huoneistoissa on hyvin varusteltu oma keittiö ja sauna. Huoneistomajoituksiin kuuluu aamiainen, liinavaatteet sekä loppusiivous. Aamiainen tarjoillaan hotellin ravintolassa.

Ruokaile ravintola Rakassa

Tule maisemaravintolaamme kokemaan unohtumattomia ruokailuelämyksiä upeissa maisemissa! Ravintola tarjoaa hotelliaamiaisen ja illallisen lisäksi myös keittolounasta päivittäin, joten voit myös pysähtyä syömään esimerkiksi matkallasi kohti Norjaa. Ravintolan aukiolot ja pöytävarauslinkin löydät alla olevasta painikkeesta.

Ota karvakamu mukaan lomalle

Santa’s Hotels toivottaa myös perheen nelijalkaiset jäsenet lämpimästi tervetulleiksi kohteisiinsa. Kilpisjärven Santa’s Hotel Rakasta löydät sekä lemmikkiystävällisiä huoneistoja että hotellihuoneita.

Varaa nyt!

Varaa lomasi alla olevasta painikkeesta tai myyntipalvelustamme:

Santa’s Hotel Rakka -myyntipalvelu

+358 400 102 200

kilpisjarvi(at)santashotels.fi


* Santa’s Hotels pidättää oikeuden rajoittaa alennushintaisten huoneiden saatavuutta korkean kysynnän aikana.

Ennakkoon maksettu hinta: ei peruutusoikeutta.