Menu Lappiravintola Gaissa

Gaissa tarkoittaa korkeaa tunturia, jonka huipulla on lunta ympäri vuoden.

Ikilumi pysyy gaissojen huipulla läpi vuosien ja niiden aikojen, aivan kuten talvi ja pohjoiset maut pysyvät Ravintola Gaissassa.

Hyvän ruoan ääressä on kautta aikojen luotu parhaat muistot ja yhteiset hetket. Santa’s Hotels vie sinut makumatkalle luontoon, jossa kohtaavat aidot pohjoisen maut ja tunteet sekä ihmiset.


HYVÄ ATERIA ALKAA LEIVÄLLÄ

Alkuun karpalo- ja hapanjuurileipää sekä niille valitsemasi täytteet

Poronmaksamoussea ja puolukkaa, tuoreyrttejä G 8,50

Pankopaneroidut rapukakut, fenkolicoleslaw ja tilliaioli M,G 8,50

Burratajuustoa ja tomaattia, paahdettua pähkinää, oliiviöljyä ja balsamicoa G 8,50

Riimiporoa ja piparjuurimoussea, tuoreyrttejä ja parmesania L,G 8,50

Lohipastrami ja avokadokreemi, sitrusvinaigrettea M,G 8,50

Mätiä ja hapankermaa, keltajuurisipsejä L,G 6,50

Oliivi-valkosipulitahna 4,50

Karpalo- ja hapanjuurileipä (ilman alkuruokaa) 4,50


VATSA TÄYTEEN PÄÄRUOALLA

Kananpoikaa ja sydänsalaattia
pankopaneroitua rapeaa kananpoikaa, grillattua sydänsalaattia, paahdettua pähkinää, marinoituja tomaatteja ja vuohenjuustomoussea L,G
22,50

Kantarellia ja karpaloa
kantarellikeittoa, timjamikarpaloita, paahdettua karpaloleipää ja savuporotuorejuustoa L
18,00

Kermaista Lohikeittoa
itse leivottua saaristolaisleipää ja voita L
18,50

Poronkäristystä
puikulaperunapyree, suolakurkkua ja sokeroitua puolukkaa L,G
29,50

Hirven fileetä ja puikulaa
paahdettua hirven ulkofileetä, puikulapyree, paahdettuja kasviksia ja kantarellikermaa L,G
38,50

Rautua ja mätiä
paistettua rautua, tillimarinoitua perunaa, paahdettuja kasviksia ja kylmä savumätikastike L,G
34,00

Kantarelli-lehtikaalirisotto
parmesania, keltajuurisipsiä, ja tuoretomaattivinaigrette G
22,50

Härkää ja pippuria
grillattua kotimaista härkää 160g, puikularanskalaiset, bearnaisevoi ja viherpippurikastike L,G
36,50

Perinteinen hampurilainen
briossisämpylän välissä naudan jauhelihapihvi, myrttisen kurkkua, puikularanskalaiset ja BBQ-majoneesi L
22,50


MAKEAA MAHAN TÄYDELTÄ!

Mansikkaa & mustikkaa
mansikkaparfait, paahdettua valkosuklaata, kookoskaurakeksi ja mustikkakastike L,G
10,00

Sitruunaa & kauraa
sitruuna-mascarponemoussea, paahdettua kauraa, vadelmapyree, marenkia ja tuoreita marjoja G
10,00

Hillaa & suklaata
hilla-suklaamarkiisi, kuusenkerkkämoussea ja marenkia G
10,00

Vaniljajäätelö
6,50

Vadelmasorbetti
6,50



Löydät meidät Rovaniemen sydämestä, Santa’s Hotel Santa Clausin 2. kerroksesta!
Koskikatu 14
96200 Rovaniemi
+358 400 102 220

Aukioloaikamme löydät täältä: Lappiravintola Gaissa – Santa’s Hotels (santashotels.fi)