Koiran kanssa hotelliin? Lemmikkihuoneet nyt varattavissa suoraan verkkokaupasta!

Santas Hotels lemmikkihuoneet

Koirat ja muut lemmikit ovat tervetulleita Santa’s Hotels -kohteisiin! Varaa lemmikkihuone kätevästi suoraan Santa’s Hotelsin verkkokaupasta.

Klikkaamalla ”Hae vain lemmikkihuoneet” -laatikkoa varausikkunassa, saat näkyviin ne huonetyypit, joihin saa ottaa lemmikin. Lemmikkimaksu sisältyy lemmikkihuonehintoihin.


Mökkiloma lemmikin kanssa hotellitason palveluilla

Santa’s Hotelsin kohteissa Saariselällä ja Kilpisjärvellä on täysin varusteltuja, lemmikkiystävällisiä huoneistoja, joissa olohuone ja keittiö tuovat lisätilaa ja toiminnallisuutta lomailuun kissan, koiran tai muun lemmikin kanssa. Lisäksi jokaisessa huoneistossamme on oma sauna.

Saariselällä Santa’s Hotel Tunturissa pääset koirasi kanssa suoraan hotellista ja huoneistoista Urho Kekkosen Kansallispuiston maisemiin, laduille ja luontopoluille.

Kilpisjärvellä Santa’s Hotel Rakka -huoneistojemme takana kohoaa vaikuttava Saanatunturi. Tsahkaljärven luontopolku lähtee myös suoraan huoneistojemme pihalta. Mikä olisikaan ihanteellisempi paikka koiran kanssa lomailuun! Myös monipuolinen ruokakauppa sijaitsee vain 200 metrin päässä.

Sekä Saariselällä että Kilpisjärvellä voit majoittua lemmikin kanssa myös hotellihuoneessa, esimerkiksi Kilpisjärven uudessa Santa’s Hotel Rakka design-hotellissa!

Merenrantaloma lemmikin kanssa

Kalajoen hiekkasärkät ja useiden kilometrien pituiset puupolut ovat aivan lemmikkiystävällisen hotellimme vieressä. Hiekkadyyneillä on koirallakin tilaa temmeltää!

Santa’s Resort & Spa Hotel Sanin superior-huoneissa ja huoneistoissa on kaikissa oma lasitettu parveke jossa voi nauttia merenrantamaisemista oman kissan tai koiran kanssa!

Igluyö lemmikin kanssa

Lasi-iglut Luostolla ja Rovaniemellä soveltuvat erinomaisesti myös lemmikin kanssa majoittumiseen. Koiran kanssa hotellivierailua mukavoittaa oma sisäänkäynti suoraan ulos, ja hotellitason mukavuudet sekä palvelut luovat puitteet unohtumattomalle lomalle.

Santa’s Igloos Arctic Circle sijaitsee vain 500 metrin päässä Joulupukin Pajakylästä. Santa’s Hotel Auroran lasi-iglut ovat aivan Pyhä-Luoston Kansallispuiston rajalla.

Loma lemmikin kanssa kansallispuiston maisemissa

Luostolla Santa’s Hotel Auroran lasi-igluista ja hotellihuoneista pääsee suoraan Pyhä-Luoston Kansallispuiston ulkoilureiteille ja laduille! Hotellissamme on myös erillinen varustehuone omalla sisäänkäynnillä, jossa koiran tai kissan tassut ja turkin saa kätevästi puhdistettua luontoretken jälkeen.

Kaupunkiloma lemmikin kanssa Rovaniemellä

Santa’s Hotel Santa Claus sijaitsee aivan Rovaniemen sydämessä! Kävellen pääset suoraan hotellin ovelta tutustumaan niin kaupungin yllättävän monipuolisiin palveluihin, kauppoihin, ravintoloihin ja kahviloihin, kuin myös jokivarren lenkkeilyreiteille, Ounasvaaran kattavalle ulkoilu-, hiihto-, ja maastopyöräreitistölle. Ounasvaara on erinomainen paikka koiran kanssa lenkkeilyyn hotelliloman yhteydessä.

Hotellihuonekerroksiin pääset suoraan autolta lämpimästä parkkihallistamme.

Kaikissa hotellihuoneissamme on kylpyamme. Osassa Superior-huoneista on myös oma parveke.