Sopivin Santa’s Hotels kohde sinulle

0%

Valitse mieluisin lomamaisemasi

Kilpisjärvi saana

Mikä kuvaa matkaseuruettasi parhaiten?

Santashotel_perheloma

Minkä on lempilomajuomasi?

Mikä on suosikkitapasi viettää lomaa?

Santas Hotels Dinner
Santa's Hotel Sani Golf
Mountain-biking

Miten rentoudut lomalla?

Sopivin Santa's Hotels kohde sinulle
Santa's Hotel Santa Claus, Rovaniemi

Hotel Santa claus

Lomaile aivan Rovaniemen sydämessä! Kävellen pääset suoraan hotellin ovelta tutustumaan niin kaupungin yllättävän monipuolisiin palveluihin, kulttuurinähtävyyksiin, kauppoihin, ravintoloihin ja kahviloihin, kuin myös jokivarren lenkkeilyreiteille, Ounasvaaran kattavalle ulkoilu-, hiihto-, ja maastopyöräreitistölle. Kaikissa hotellihuoneissamme on kylpyamme. Osassa Superior-huoneista on myös oma parveke. Parkkihallistamme pääset vaivattomasti suoraan hotellihuonekerroksiin.
Santa's Hotel Aurora, Luosto

SantasHotelAuroraJulkisivu3

Hotellimme sijaitsee aivan Pyhä-Luoston kansallispuiston reittien aloituspaikalla. Voit nauttia Lapin luonnosta esim patikoiden ja pyöräillen. Luoston erikoisuus on kansallispuistossa sijaitseva Ametistikaivos, jossa pääset kaivamaan oman jalokiven! Ulkoilupäivän päätteeksi voit palata valmiiseen pöytään, Ravintola Auroran herkkujen äärelle ja rentoutua oman hotellihuoneen saunassa. Luosto sijaitsee vain 1,5 tunnin ajomatkan päässä Rovaniemen lentokentältä ja Rautatieasemalta. Suora bussiyhteys Luostolle palvelee lentämällä ja junalla saapuvia, joten et tarvitse omaa autoa!
Santa's Hotel Tunturi, Saariselkä

Santas-hotel-tunturi-finland-lapland

Hotellimme sijaitsee aivan Urho Kekkosen kansallispuiston reittien aloituspaikalla. Voit nauttia henkeäsalpaavista tunturimaisemista patikoiden tai pyöräillen. Kaunispään huipulle pääsee myös autolla. Saariselältä voit tehdä myös päiväretket Inarijärven risteilyille, Siida saamelaismuseoon tai vaikka huuhtomaan kultaa Tankavaaraan. Ravintola Kaltio on herkuttelijan valinta jossa saa nauttia pohjoisen makuja laadusta ja palvelusta tinkimättä. Viskin ystävät yllättyvät iloisesti hyvin laajasta juomavalikoimastamme! Kaikissa Superior-huoneissamme on oma sauna, kylpyamme ja parveke, joten rentoutuminen ulkoilupäivän päätteeksi on taattu! Huoneistoissamme on oman saunan ja olohuoneen lisäksi keittiö, jos pidät kokkailusta myös lomalla.
Santa's Chalets Rakka, Kilpisjärvi

Chalets Rakka Kilpisjärvi

Jylhän Saanatunturin juurella arkihuolet haihtuvat kuin tuhka tuleen. Kilpisjärven karu mutta niin kaunis tunturimaisema rauhoittaa ja tarjoaa hienot puitteet monipuolisille aktiviteeteille: tee lyhyitä retkiä Saanatunturin huipulle tai Tsahkaljärvelle tai pidempiä vaelluksia erämaareittejä pitkin. Vieraile veneellä Kolmen Maan Rajapyykillä tai kalasta kirkkaissa vesissä. Koe Norjan vuonot ja vuoret sekä Tromssan idyllinen kaupunki päiväretkellä! Santa’s Chalet Rakan viihtyisissä huoneistoissa on oma keittiö, olohuone, sauna ja 2-3 makuuhuonetta. Loppusiivous sisältyy hintaan, ja halutessasi voit myös tilata liinavaatteet, pyyhkeet, välisiivoukset sekä ruokailut. Hämmästyttävän monipuolinen ruokakauppa sijaitsee vain 200 metrin päässä. Tule nauttimaan luonnon rauhoittavasta voimasta Saanatunturin kainaloon!
Santa's Resort&Spa Hotel Sani, Kalajoki

Kalajoen kylpylähotelli

Kalajoen hiekkasärkät ja useiden kilometrien pituiset puupolut luovat täydelliset puitteet ranta- ja luontolomalle. Hotelli- ja huoneistomajoitukseen sisältyvä kylpylän, uima-altaiden ja saunojen vapaa käyttö takaa taatusti lämpimän loman! Ravintolamme ruokalista ja hotelliaamiainen on uudistettu täysin talven aikana. Santa’s Resort & Spa Hotel Sanin superior-huoneissa ja huoneistoissa on kaikissa oma lasitettu parveke, jossa voi nauttia merenrantamaisemista. Miltä kuulostaisi yksityinen illallinen auringonlaskusta nauttien omalla terassilla?
Santa's Igloos Arctic Circle, Rovaniemi

Igloo IN THE summer Sun

Koe itse se, mitä ihmiset ympäri maailmaa matkustavat Lappiin kokemaan! Lasi-igluissamme vuoteet on sijoitettu lasikaton alle, jotta voit ihailla pohjoisen taivaan valoilmiötä mukavasti peiton alla. Ilmalämpöpumppu, lämmitetyt kattolasit ja oma kylpyhuone takaavat miellyttävän majoituskokemuksen myös yöttömän yön aikaan. Osassa igluistamme on myös sauna. Aamu on taatusti kiireetön, sillä saatte nauttia igluun toimitetun aamiaiskorin antimista. Ystäväporukan tai koko perheen igluelämykseen sopii erinomaisesti alkovillinen iglu, joka soveltuu 4-5 hengelle. Alkovillisen ja saunallisen iglun voi yhdistää väliovella, jolloin suurempikin porukka majoittuu mukavasti yhteisiin igluihin.

Jaa tuloksesi.