Vastakohtien Luosto: tunturiloma pariskunnille

Vastakohtien Luosto

Lähde tunturitielle kokemaan vastakohtien Luosto: Santa’s Hotel Aurora tarjoaa huolettoman loman, levolliset yöt saunallisessa hotellihuoneessa, herkulliset lappilaiset ateriat, kansallispuiston reitit ja jylhän Luostotunturin maisemat heti takapihalta!

Karu ja kaunis, villi mutta lempeä ja ikuinen mutta tässä hetkessä elävä Luosto tarjoaa paljon koettavaa myös lumettomaan aikaan. 

Luostotunturi kohoaa aivan Santa’s Hotel Auroran takana: nouse tunturin huipulle keskellä yötä ihastelemaan aurinkoa joka ei laske tai lähde vaikka aamulenkille tunturimaisemiin heti takapihalta!

Pyhä-Luoston kansallispuiston vaellusreiteille pääsee myös suoraan hotellimme pihalta! Ulkoilupäivän päätteeksi pääset herkuttelemaan  valmiiseen pöytään Ravintola Auroraan. Erikoisuutemme on laavakivigrillissä valmistetut pohjoisen herkut!

Tiesitkö että kesä- ja heinäkuu on parasta aikaa kerätä villiyrttejä: opi hyödyntämään kotimaista super-ruokaa opastetulla retkellä!

Hillakuume iskee heinä-elokuun vaihteessa! Akuuttiin kuumeeseen apua saa opastetulta retkeltä parhaille hillasoille. Entä miltä kuulostaa kokkauskurssi kodassa paikallisella porotilalla? Illallisen nauttimisen lomassa porotilan emäntä joikaa ja kumisuttaa isoa poronnahkarumpuaan.

Luoston opastetut retket: www.kairankutsu.fi

Luoston erikoisin ja kuuluisin nähtävyys on kansallispuiston keskellä sijaitseva Ametistikaivos. Kaivokselle pääsee hotellista suoraan patikoiden tai pyöräillen. Luostolla on vuokrattavana myös sähkökäyttöisiä fat bike pyöriä!

Luoston uimaranta sijaitsee Aarnilammella, n.1,5 km kävelymatkan päässä Santa’s Hotel Aurorasta. Rannalla on uimakopit vaatteidenvaihtoa varten.

Tutustu Luoston monipuolisiin aktiviteetteihin pariskunnille