Tiedote: Santa’s Hotels -ravintoloiden take away -mahdollisuudet ja aukioloajat 12.1.2022 alkaen

PÄIVITETTY 12.1.2022

Valtioneuvoston asetuksen mukaan ruokaravintolat saavat 12.1.2022 alkaen olla avoinna klo 18 asti. Anniskelu kaikissa ravintoloissa päättyy klo 17 ja ruokaravintoloissa saa olla käytössä sisätiloissa 75% asiakaspaikoista. (Lähde: stm.fi)

Ravintoloiden aukiolojen rajoitukset eivät koske noutoruoan myyntiä. Santa’s Hotels -ketjun joistakin ravintoloista on saatavilla noutoruokaa myös aukioloaikojen ulkopuolella. Katso tarkemmat lisätiedot aukioloajoista ja take away -mahdollisuuksista alta:

Luosto, Santa’s Hotel Aurora: Ravintola Aurora on avoinna päivittäin klo 15-18, anniskelu päättyy klo 17. Take away -menu saatavilla klo 18-21.

Rovaniemi, Santa’s Hotel Santa Claus: Ravintola Gaissa on avoinna klo 16-18, anniskelu päättyy klo 17. Take away -mahdollisuus klo 18-21.

Rovaniemi, Santa’s Igloos: illallinen Arctic Eye Ravintolassa klo 16-18.
Take away -annoksia saatavilla, lisätietoja vastaanotosta.

Saariselkä, Santa’s Hotel Tunturi: Ravintola Kaltio on avoinna klo 12-18, anniskelu päättyy klo 17.

Kalajoki, Santa’s Resort & Spa Hotel Sani: Ravintola Bistro on toistaiseksi suljettu.

Ravintoloita koskevia rajoituksia ei voi tällä hetkellä kiertää koronapassilla. Ravintoloilla on kuitenkin oikeus edellyttää koronapassin käyttöä koko aukiolonsa ajan koko maassa. Santa’s Hotels -ketjun kohteissa on käytössä koronapassi.