Saariselkä | Syystarjous: Majoitu vähintään 3 yötä – säästä 15%

Saariselän syksy kutsuu Lapin matkaajaa! Majoitu vähintään kolme yötä Santa’s Hotel Tunturissa aikavälillä 1.9.-26.11.2023, niin säästät 15 % ennakkoon maksetusta hinnasta tai hinnasta muutosturvalla.

Saariselän tunturihotellimme antaa täydelliset puitteet luonnonläheiselle Lapin matkallesi. Jylhät tunturimaisemat, lukuisat aktiviteetit ja Saariselän monipuolisin ravintolatarjontamme tarjoavat ympärivuotisia elämyksiä!

Olitpa Saariselän erämaa-alueen vakiokävijä tai vasta tutustumassa Lapin taikaan, meillä viihdyt jokaisena vuodenaikana. Sijaitsemme kävelymatkan päässä Saariselän taajamasta ja kirjaimellisesti vain askeleen päässä kansallispuistosta.

Nauti ruskasta Saariselällä

Saariselällä on ruskan aikana paljon tapahtumia. Ruskaviikoilla Santa’s Hotel Tunturissa järjestetään tansseja, karaokekilpailuja sekä Stand Up -iltoja.

Tanssien pääsyliput sisältyvät majoituksen hintaan Santa’s Hotel Tunturissa majoittuville!

Syysloma Saariselällä

Koulujen syyslomat tulevat jälleen! Syystarjouksemme on voimassa myös syyslomien aikaan, ja Saariselkä onkin mukavan luonnonläheinen syyslomakohde koko perheelle.

Voit tehdä varauksen myös suoraan myyntipalvelustamme soittamalla tai sähköpostitse:


Puh. 0400 102 190
saariselka(at)santashotels.fi

Santa’s Hotel Tunturi
Lutontie 16
99830 Saariselkä

4RcoNf_w

Hinta muutosturvalla: Ilmainen peruutus 30 päivää ennen tulopäivää. Tulo – ja lähtöpäivää voi muuttaa ilman kuluja yhden vuoden (1) sisällä alkuperäisestä tulopäivästä. Muutokset tulee tehdä viimeistään 7 päivää ennen saapumista. Jos huonehinta on korkeampi uusien varauspäivien kohdalla, erotus maksetaan sisäänkirjautumisen yhteydessä. Jos huonehinta on edullisempi uusien varauspäivien ajalla, erotusta ei palauteta. Alle 30 päivää ennen tuloa tehdystä peruutuksesta veloitetaan 100% peruutusmaksu.

Ennakkoon maksettu hinta: Ennakkoon maksettu, ei peruutusoikeutta


Tiesitkö, että Santa’s Hotelsilla on kohteita kuudella paikkakunnalla Lapissa ja Kalajoella? Katso kaikki ajankohtaiset tarjouksemme täältä: Tarjoukset – Santa’s Hotels (santashotels.fi)