Rovaniemi | Syyslomalla Lappiin? Yövy matkalla Santa’s Hotel Santa Clausissa

Rovaniemi on portti Lappiin eikä syksyistä kaupunkia kannata unohtaa syyslomalle suunnatessa! Nauti kaupungin sydämen sykkeestä, monipuolisista ravintoloista ja läheisestä luonnosta.

Olipa matkan tarkoituksena viihtyä luonnossa tai kokousmatkalla, Santa’s Hotel Santa Claus -hotellimme Rovaniemen keskustassa johdattaa sinut Lapin pääkaupungin sydämeen. Avarat ja korkeat huoneemme tarjoavat vaihtoehtoja moneen makuun, ja lähes kaikissa huoneissamme on kylpyamme. Valitse sopiva vaihtoehto standard-huoneista aina saunallisiin sviitteihin! Yleinen sauna lämpiää kaikille vieraille päivittäin ja ravintola Zoomit tarjoilee maukasta ruokaa ja juomaa heti alakerrassa.

Syysloman aikana myös autosi nukkuu makoisasti lämmitetyssä autotallissamme erikoishintaan 10€/vuorokausi (erikoishinta voimassa 10.10.-30.10.2022). Tiedustele myös sähköauton latauspaikkaa!

Santa’s Hotel Santa Claus
Korkalonkatu 29
96200 Rovaniemi

Vastaanotto:
Santas Hotel Santa Claus Reception
info.rovaniemi@santashotels.fi

santa claus hotel logo


Tiesitkö, että Santa’s Hotelsilla on kohteita kuudella paikkakunnalla Lapissa ja Kalajoella? Katso kaikki ajankohtaiset tarjouksemme täältä: Tarjoukset – Santa’s Hotels (santashotels.fi)


SantasHotelSantaClaus-StandardTwin