Luosto | Syyslomatarjous: Varaa Santa’s Villa Borealis vähintään 2 yöksi, säästät 15%

Syysloma Luosto

Syysloma on täydellistä aikaa jälleennäkemisille ja kokoontumisille. Suuntaa Luostolle nauttimaan Lapin syksystä suvun tai kaveriporukan kanssa. Santa’s Villa Borealis on upea majoituskohde sinulle ja seurueellesi – tilavassa Luoston kelohuvilassamme majoittuu kerralla jopa 18 henkeä.

Santa’s Villa Borealis tarjoaa lämmintunnelmaista kelohuvilamajoitusta Luostolla. Alueen palvelut sijaitsevat vain lyhyen matkan päässä, mikä lisäksi Villa on vain 400 metrin (5 min kävely) päässä Santa’s Hotel Aurorasta, josta voit tiedustella aamiais- ja ravintolapalveluita seurueellesi.

Heti Santa’s Villa Borealiksen ovelta pääset Pyhä-Luoston kansallispuiston vaellusreiteille ikimetsien, nuotiopaikkojen ja jylhien korkeuksien pariin. Luoston alueen Aurora Alert -palvelu pitää halutessasi huolen siitä, että taivaan kauneimman valoilmiön seuraaminen ei varmasti mene sinulta ohitse.

Tule viettämään porukalla ikimuistoinen syysloma! Kun varaat nyt Santa’s Villa Borealiksen vähintään 2 yöksi, säästät 15% majoituksen hinnasta. Tarjous on voimassa majoituksiin aikavälillä 10.10.-30.10.2022.

Hinta sisältää Villan tilojen käytön, majoituksen max. 18 hengelle, liinavaatteet, loppusiivouksen sekä ALV:n. Kuluton peruutus 30 päivää ennen saapumista.Tiesitkö, että Santa’s Hotelsilla on kohteita kuudella paikkakunnalla Lapissa ja Kalajoella? Katso kaikki ajankohtaiset tarjouksemme täältä: Tarjoukset – Santa’s Hotels (santashotels.fi)