Luosto | Syksyn tarjoukset Santa’s Hotel Aurorassa

Luosto tarjoaa upeat puitteet ruskamatkalle tai syyslomalle syksyn väreineen ja upeine revontulineen. Santa’s Hotel Aurorassa voit yöpyä joko saunallisessa hotellihuoneessa tai tunnelmallisessa lasi-iglussa vain muutaman askeleen päässä Pyhä-Luoston Kansallispuistosta.

Hyödynnä Santa’s Hotel Auroran Ametistitarjous

Kun varaat majoituksesi Santa’s Hotel Aurorassa kaivoslipuilla nyt, säästät 10% joko ennakkoon maksetusta hinnasta tai hinnasta muutosturvalla. Tarjous on voimassa varauksiin tiistaista lauantaihin 1.9.-30.10.2023 välisenä aikana.

Viipymässä pidempään? Hyödynnä viipymäetutarjous!

Varaa 2 yötä – säästä 10%

Kun varaat vähintään 2 yötä aikavälille 1.9.-26.11.2023, säästät 10% ennakkoon maksetusta hinnasta ja hinnasta muutosturvalla.

Varaa 3 yötä – säästä 15%

Kun varaat vähintään 3 yötä aikavälille 1.10.-26.11.2023, säästät 15% ennakkoon maksetusta hinnasta ja hinnasta muutosturvalla.

Nauti ravintola Auroran antimista

Luoston alueen parhaimpiin lukeutuvan ravintola Auroran erikoisuuksia on avoimessa keittiössä oleva laavakivigrilli sekä menu, jolta löydät niin perinteiset herkut kuin kansainväliseenkin makuun mietityt annokset sopivine viineineen.


Varauksen voit tehdä verkkokaupastamme tai myyntipalvelustamme soittamalla tai sähköpostitse

Santa’s Hotel Aurora
Luppokeino 1
99555 Luosto

Myyntipalvelu:
Puh. 0400 102 140
luosto(at)santashotels.fi

Hotel-aurora-logo-luosto.jpg

Hinta muutosturvalla: Ilmainen peruutus 30 päivää ennen tulopäivää. Tulo – ja lähtöpäivää voi muuttaa ilman kuluja yhden vuoden (1) sisällä alkuperäisestä tulopäivästä. Muutokset tulee tehdä viimeistään 7 päivää ennen saapumista. Jos huonehinta on korkeampi uusien varauspäivien kohdalla, erotus maksetaan sisäänkirjautumisen yhteydessä. Jos huonehinta on edullisempi uusien varauspäivien ajalla, erotusta ei palauteta. Alle 30 päivää ennen tuloa tehdystä peruutuksesta veloitetaan 100% peruutusmaksu.

Ennakkoon maksettu hinta: Ennakkoon maksettu, ei peruutusoikeutta


Tiesitkö, että Santa’s Hotelsilla on kohteita kuudella paikkakunnalla Lapissa ja Kalajoella? Katso kaikki ajankohtaiset tarjouksemme täältä: Tarjoukset – Santa’s Hotels (santashotels.fi)