Luosto | Santa’s Hotel Aurora: Ametistitarjous

Ametisti

Luostolla sijaitseva Lampivaaran Ametistikaivos on yksi harvoista jalokivikaivoksista maailmassa, jonne vierailijat ovat tervetulleita. Hyödynnä Santa’s Hotel Auroran Ametistitarjous, niin saat vierailijaliput kaivokselle ja säästät 10% majoituksen hinnasta.

Koe Luoston syksyn väriloisto Santa’s Hotel Aurorassa ja vieraile Lampivaaran Ametistikaivoksella. Kaivoksella pääset etsimään oman ametistin mukaasi, minkä lisäksi kuulet alueen geologiasta, historiasta sekä jalokivien ominaisuuksista ja käytöstä.

Hyödynnä ametistitarjous – säästät 10% majoituksen hinnasta

Santa’s Hotel Aurorassa majoitut mukavasti joko saunallisessa hotellihuoneessa tai lasi-iglussa, josta myös revontulien näkeminen voi olla kirkkaalla säällä mahdollista! Majoituksen hinta sisältää runsaan hotelliaamiaisen.

Kun varaat majoituksesi Santa’s Hotel Aurorassa kaivoslipuilla nyt, säästät 10% joko ennakkoon maksetusta hinnasta tai hinnasta muutosturvalla. Tarjous on voimassa varauksiin tiistaista lauantaihin 1.9.-30.10.2023 välisenä aikana.

Voit tehdä varauksen myös myyntipalvelustamme:

Puh. 0400 102 140

luosto(at)santashotels.fi

Hotel-aurora-logo-luosto.jpg

Tiesitkö, että Santa’s Hotelsilla on kohteita kuudella paikkakunnalla Lapissa ja Kalajoella? Katso kaikki ajankohtaiset tarjouksemme täältä: https://santashotels.fi/tarjoukset/


Hinta muutosturvalla: Ilmainen peruutus 30 päivää ennen tulopäivää. Tulo – ja lähtöpäivää voi muuttaa ilman kuluja yhden vuoden (1) sisällä alkuperäisestä tulopäivästä. Muutokset tulee tehdä viimeistään 7 päivää ennen saapumista. Jos huonehinta on korkeampi uusien varauspäivien kohdalla, erotus maksetaan sisäänkirjautumisen yhteydessä. Jos huonehinta on edullisempi uusien varauspäivien ajalla, erotusta ei palauteta. Alle 30 päivää ennen tuloa tehdystä peruutuksesta veloitetaan 100% peruutusmaksu.

Ennakkoon maksettu hinta: Ennakkoon maksettu, ei peruutusoikeutta