Touko-kesäkuussa Kilpisjärvelle? Yövy uudessa design-hotellissa 3 yötä, säästät 15%

Touko-kesäkuussa Kilpisjärvelle? Uudessa design-hotellissamme Santa’s Hotel Rakassa saat nyt 15% alennuksen hinnasta muutosturvalla, kun yövyt vähintään 3 yötä.

Kirjaudu sisään luontoon

Santa’s Hotel Rakan suunnittelu on saanut inspiraation ympäröivästä erämaasta. Hotelli mukautuu ympäröivään maastoon saumattomasti, ja uusien hotellihuoneiden seinän kokoisista ikkunoista avautuu näkymä suoraan tunturimaisemiin. Hotellin sviitistä sekä sviitin saunasta avautuu esteetön panorama-näkymä suoraan Saana-tunturille. Kirkkaalla säällä huoneista voi ihastella myös revontulia. Revontulien näkemiseen Kilpisjärvi on yksi Suomen parhaista paikoista vähäisen valosaasteen ja optimaalisen sijaintinsa ansiosta, ja revontulia voi nähdä myös huhtikuussa!

Kilpisjärvi on saavutettavissa Helsingistä suorilla lennoilla Tromssaan tai Kittilään, joista perille pääsee esimerkiksi vuokra-autolla tai bussiyhteydellä.

HotelRakkaLogo2022

Tai ole yhteydessä myyntipalveluumme:
+358 400 102 200
kilpisjarvi(at)santashotels.fi

Hotelliravintola maisemapaikalla

Uudesta Ravintola Rakasta näkymät ulottuvat Ailakkavaaralta Saana-tunturille saakka. Lähes kaikki seinät ovat lasia, joten ikkunapöytiä riittää kerralla useammalle ruokailijalle. Ruokalistaan on ammennettu inspiraatiota ympäröivästä luonnosta, suomalaisesta ruokakulttuurista sekä kolmen valtakunnan rajojen läheisyydestä. Listalta löytyy suomalaista taimenta, norjalaisittain lammasta sekä myös vegaaniseen ruokavalioon sopivia vaihtoehtoja. Ravintolamme toivottaa tervetulleeksi kaikki Kilpisjärven kävijät!

Myös lemmikkihuoneita!

Uudessa hotellissamme on myös lemmikkiystävällisiä huoneita! Varaathan lemmikkihuoneesi suoraan myyntipalvelusta:

+358 400 102 200
kilpisjarvi(at)santashotels.fi


Tarjous on voimassa saatavuuden mukaan hotellihuonemajoitusvarauksiin 9.5.-14.6.2023.

Muutosturvahinnan peruutusehto: Ilmainen peruutus 30 päivää ennen tulopäivää. Tulo – ja lähtöpäivää voi muuttaa ilman kuluja yhden vuoden (1) sisällä alkuperäisestä tulopäivästä. Muutokset tulee tehdä viimeistään 7 päivää ennen saapumista. Jos huonehinta on korkeampi uusien varauspäivien kohdalla, erotus maksetaan sisäänkirjautumisen yhteydessä. Jos huonehinta on edullisempi uusien varauspäivien ajalla, erotusta ei palauteta. Alle 30 päivää ennen tuloa tehdystä peruutuksesta veloitetaan 100% peruutusmaksu.


Tiesitkö, että Santa’s Hotelsilla on kohteita kuudella paikkakunnalla Lapissa ja Kalajoella? Katso kaikki ajankohtaiset tarjouksemme täältä: Tarjoukset – Santa’s Hotels (santashotels.fi)