Kilpisjärvi | Santa’s Hotel Rakka: Loppusyksyn seikkailulle käsivarren upeisiin maisemiin – säästä jopa 15%!

syksyinen kuva kilpisjärveltä

Kilpisjärven kauniit maisemat odottavat sinua! Santa’s Hotel Rakassa pääset majoittumaan uuteen design-hotelliin tai hyvinvarusteltuun huoneistoon, ihaillen ikkunoista Lapin luontoa sekä jylhänä kohoavaa Saana-tunturia. Lähde katselemaan ruskan väriloistoa tai loimuavia revontulia – tai hyvällä tuurilla jopa molempia!

Lähde nauttimaan syksystä Kilpisjärvelle Santa’s Hotel Rakkaan, jossa luonto on käsinkosketeltavan lähellä. Nuku makoisat yöunet hotellin pehmeissä lakanoissa, koe unohtumattomia makuelämyksiä maisemaravintolassa ja vietä aikaa rentoutuen ja seikkaillen henkeäsalpaavissa maisemissa.

Loppusyksyn majoitustarjous!

Kun majoitut 2 yötä, säästät 10% majoituksen joustavasta tai ennakkoon maksetusta hinnasta. Kun viivyt 3 yötä, säästät 15%!

Tarjous on voimassa varauksiin 1.10.-30.11.2023 välisenä aikana.

Kilpis Taxilla perille

Kilpis Taxi & Arctic Care liikennöi kutsutaksia Kilpisjärven ja Kittilän lentoaseman välillä. Kutsutaksin matkustushinta on 30EUR/henkilö.

Ravintola Rakassa lumoavia makuja upeissa maisemissa

Maisemaravintolamme ruokalistaan on ammennettu inspiraatiota ympäröivästä luonnosta, suomalaisesta ruokakulttuurista sekä kolmen valtakunnan rajojen läheisyydestä. Ravintola Rakasta aukeaa upeat näkymät Ailakkavaaralta Saanalle saakka.

Superior-huone Santa's Rakka

Varaa nyt!

Varaa lomasi alla olevasta painikkeesta tai myyntipalvelustamme

Puh. +358 400 102 200
kilpisjarvi(at)santashotels.fi


Joustava hinta: Kuluton peruutus saapumista edeltävänä päivänä klo 18 mennessä.

Ennakkoon maksettu hinta: Ennakkoon maksettu, ei peruutusoikeutta


Tiesitkö, että Santa’s Hotelsilla on kohteita kuudella paikkakunnalla Lapissa ja Kalajoella? Katso kaikki ajankohtaiset tarjouksemme täältä: Tarjoukset – Santa’s Hotels (santashotels.fi)