Kilpisjärvi | Syksyllä Kilpisjärvelle? Yövy uudessa design-hotellissa!

Ruska Saanatunturilla

Kilpisjärven syksy kutsuu! Santa’s Hotel Rakassa voit majoittua joko hyvin varustellussa huoneistossamme tai upouudessa design-hotellissa, jossa luonto ja syksyn väriloisto ovat käsinkosketeltavan lähellä – seinän kokoisen ikkunan takana.

Santa’s Hotel Rakan takana kohoava Saana-tunturi on vaikuttava näky myös kokeneemmalle Kilpisjärven kävijälle. Makoisat unet ovat taatut niin huoneistoissamme kuin uusissa hotellihuoneissakin. Uudessa maisemaravintolassamme nautit makuelämyksistä henkeäsalpaavan kauniissa maisemissa. Kilpisjärvi on todistetusti myös yksi Suomen parhaista paikoista nähdä revontulia, ja revontulikausi on jo alkanut!

Yövy uudessa design-hotellissa

Santa’s Hotel Rakka tarjoaa Käsivarren erämaan kävijöille yhteensä 42 hotellihuonetta. Huoneiden laadukas, pohjoismainen design sekä huoneiden suurista ikkunoista avautuvat tunturimaisemat luovat keskenään näyttävän kontrastin. Huoneluokkia on Superior-huoneista sviittiin saunalla ja ulkoporeammeella.

Yövy huoneistossa

Santa’s Hotel Rakassa on huoneistoja 1-4 hengelle sekä 1-6 hengelle. Kaikissa huoneistoissa on hyvin varusteltu oma keittiö ja sauna. Uutuutena voit nyt valita verkkokaupastamme myös aamiaisen sisältävän huoneistohinnan! Aamiainen tarjoillaan hotellin ravintolassa.

Ruokaile Ravintola Rakassa

Tule uuteen maisemaravintolaamme kokemaan unohtumattomia ruokailuelämyksiä upeissa maisemissa! Ravintola tarjoaa hotelliaamiaisen ja illallisen lisäksi myös keittolounasta päivittäin, joten voit myös pysähtyä syömään esimerkiksi matkallasi kohti Norjaa. Ravintolan aukiolot ja pöytävarauslinkin löydät alla olevasta painikkeesta.

Myös lemmikit ovat tervetulleita

Santa’s Hotels toivottaa myös perheen nelijalkaiset jäsenet lämpimästi tervetulleiksi kohteisiinsa. Kilpisjärven Santa’s Hotel Rakasta löydät sekä lemmikkiystävällisiä huoneistoja että hotellihuoneita.

Varaa nyt!

Varaa lomasi alla olevasta painikkeesta tai myyntipalvelustamme:

Santa’s Hotel Rakka -myyntipalvelu

+358 400 102 200

kilpisjarvi(at)santashotels.fi


Tiesitkö, että Santa’s Hotelsilla on kohteita kuudella paikkakunnalla Lapissa ja Kalajoella? Katso kaikki ajankohtaiset tarjouksemme täältä: Tarjoukset – Santa’s Hotels (santashotels.fi)


Kuva koirasta vastaanotossa: Riikka Felin Photography