Avajaistarjous Kilpisjärvi | Kaksi yötä yhden hinnalla

Ole ensimmäisten joukossa kokemassa upouusi Santa’s Hotel Rakka! Hyödynnä ainutkertainen tarjous ja varaa nyt 2 hotelliyötä yhden hinnalla. Toimi pian, sillä tarjoushintaisia huoneita on rajoitetusti!

Puurakenteinen design-hotellimme avataan Saanan kupeeseen helmikuussa 2023. Huoneet ovat nyt varattavissa verkkokaupassamme!

Santa’s Hotel Rakka sijaitsee Käsivarren kauneimmissa maisemissa Kilpisjärven kylässä. Uusi Santa’s Hotel Rakka tarjoaa Saanatunturin ja Käsivarren erämaan kävijöille 42 korkeatasoista hotellihuonetta sekä 200-paikkaisen ravintolan. Huoneiden laadukas, pohjoismainen design sekä huoneiden suurista ikkunoista avautuvat Saanatunturin jylhät tunturimaisemat luovat keskenään näyttävän kontrastin.

Anna pohjoisen hemmotella itseäsi, nauti arktisen luonnon kaikista puolista ja maista paikallisia herkkuja ravintolassamme.

Varaa nyt kaksi yötä Santa’s Hotel Rakassa ja saat toisen yön kaupan päälle!

Tarjouksen ehdot: tarjous on voimassa 23.9.-14.10.2022, varausajankohta 15.2.-14.6.2023 (pois lukien 6.-10.4.2023 ja 28.4.-7.5.2023) . Tarjoushintaisia tuotteita on rajoitettu määrä. Tarjoushintaisilla huonevarauksilla ei peruutusoikeutta.


Tiesitkö, että Santa’s Hotelsilla on kohteita kuudella paikkakunnalla Lapissa ja Kalajoella? Katso kaikki ajankohtaiset tarjouksemme täältä: Tarjoukset – Santa’s Hotels (santashotels.fi)