Kalajoki | Syyslomatarjous: Majoitu 2 yötä, säästät 15% TAI vähintään 3 yötä, säästät 20%

Syysloma kalajoki

Miltä kuulostaisi syysloma meren äärellä? Merenrantahotellimme tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille vuoden ympäri! Santa’s Resort & Spa Hotel Sani sijaitsee Kalajoen Hiekkasärkillä, ainutlaatuisen luonnon ja sporttisten aktiviteettien helmassa. Meiltä löydätkin kaiken, mitä tarvitset täydelliseen viihtymiseen.

Merinäköala Suomen kauneimmalle hiekkarannalle, ulkoilumahdollisuuksia vuoden ympäri ja tekemistä koko perheelle – Kalajoen hotellimme kutsuu sinut viettämään syyslomaa kanssamme!

Kalajoen lomapäivät voit viettää nautiskellen siellä, minne fiilis sinut sillä kertaa kuljettaa. Olisiko kohteena polskimista uimahallissa koko perheen voimin, yhdessäoloa merimaisemien äärellä tai vauhdikas päivä luonnossa liikkuen? Mahdollisuudet ovat monet, ympäri vuoden – anna Kalajoen viedä sydämesi!

Kun varaat nyt 2 yötä aikavälille 10.10.-30.10.2022, säästät 15% majoituksen hinnasta. Jos päätät viipyä kanssamme pidempään ja varaat vähintään 3 yötä, säästät 20%!

Kuluton peruutus klo 18 mennessä saapumista edeltävänä päivänä. Kalajoella kylpylä on toistaiseksi suljettu, uimahallin puoli on avoinna normaalisti.Tiesitkö, että Santa’s Hotelsilla on kohteita Kalajoen lisäksi myös viidellä paikkakunnalla Lapissa? Katso kaikki ajankohtaiset tarjouksemme täältä: Tarjoukset – Santa’s Hotels (santashotels.fi)


syysloma kalajoki