Rovaniemi: Miltä kuulostaisi irtiotto arjesta? Santa’s Staycation alk. 113 €/yö!

Yksi yö pois arjen keskeltä ja kotiympyröistä voi tuntua pidemmältäkin lomalta! Anna mielen virkistyä ja nauti laatuajasta läheisesi kanssa. Nyt ei hintakaan päätä pakota!

Santa’s Hotel Santa Clausin Staycation -tarjous sisältää vaikka mitä kivaa ja eroa päivän parhaaseen hintaan on vain aavistus!

  • Santa’s Hotels jouluisen aamiaisen, jonka ääressä vierähtää tovi jos toinenkin santsatessa
  • Pullollisen talon viiniä (punaviini, jos haluat vaihtaa sen valkoviiniin, niin pyydäthän vastaanotostamme)
  • Myöhäisen huoneen luovutuksen klo 14:00 saakka: voit ottaa vaikka päiväunet vielä aamiaisen jälkeen
  • Ilmaisen pysäköinnin lämmitettyyn parkkihalliin, pääset suoraan sisätiloista hissillä vastaanottoon
  • Hotellin iltasaunan, jossa voit käydä rentoutumassa, jos et sitten ole varannut saunallista Deluxe – huonetta, jossa voit saunoa milloin haluat!

Tee varaus vähintään päivää ennen saapumistasi suoraan verkkosivuiltamme, ja jos esteitä tulee, niin kuluttoman peruutuksen voi tehdä aina klo 18:00 mennessä tuloa edeltävänä päivänä. Saman päivän varauksen voit tehdä suoraan hotelliin: 0400 102 220

Varatessasi suoraan verkkokaupastamme saat vielä tämän kaiken lisäksi kuohuviinilasilliset, kun valitset sen lisätuotteista!

Jos jossain vaiheessa vierailuasi alkaa hiukomaan, niin vilkaise silloin hotellin katutasossa sijaitsevan Cafe & Bar Zoomitin aukioloajat ja ruokalistat santashotels.fi/bar-zoomit, siltä löytyy apua niin pieneen kuin suurenkin nälkään!


Santa’s Staycation tarjous:
alk. 113 €/huone/yö

Varauskoodi tarjoukselle on PROSTAY

Tarjous on voimassa 24.9. – 7.11.2021
(Poislukien 29.-31.10.2021)