Santa’s Hotelsin toiminta koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa

santa-tausta

PÄIVITETTY 2.6.2020

Santa’s Hotelsille on tärkeintä asiakkaiden sekä henkilökunnan hyvinvointi ja turvallisuus. Seuraamme koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen kehittymistä ja noudatamme Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä viranomaisten antamia ohjeita ja määräyksiä.

SANTA’S HOTEL SANTA CLAUS, ROVANIEMI
Hotelli avattu 1.6.2020. Café&Bar Zoomit avataan 5.6.2020
Ravintola Gaissa sekä Café Linna suljettu toistaiseksi.

SANTA’S IGLOOS ARCTIC CIRCLE, ROVANIEMI
Iglut varattavissa omatoimimatkailuun. Arctic Eye -ravintola suljettu toistaiseksi.

SANTA’S RESORT & SPA HOTEL SANI, KALAJOKI
Hotelli avattu 1.6., kylpylä avataan 10.6. Ravintola Bistro avataan 15.6.

SANTA’S CHALETS RAKKA, KILPISJÄRVI

Santa’s Chalets Rakan huoneistot ja vastaanottopalvelut avattu 1.6.2020

SANTA’S HOTEL TUNTURI, SAARISELKÄ
Hotelli avataan 23.6. Siihen asti omatoimihuoneistomajoitus mahdollinen.

SANTA’S HOTEL AURORA, LUOSTO
Hotelli ja ravintola suljettu toistaiseksi.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Tehostettu hygieniataso

Olemme ohjeistaneet siivoojia kaikissa kohteissamme lisäämään desinfiointia ja pintojen puhdistusta yleisissä tiloissa, ravintoloissa, hotellihuoneissa sekä WC-tiloissa. Erityistä huomioita kiinnitetään pintoihin, joille kohdentuu paljon kosketuksia; mm. ovenkahvat, hissien napit ja pöytäpinnat.

Kaikissa yleisissä tiloissa on käsien desinfiointipisteitä, kuten myös toimisto- ja henkilökunnan tiloissa. Kannustamme sekä asiakkaita että henkilökuntaamme käyttämään niitä aktiivisesti.

Henkilökuntaamme ohjeistetaan korostettuun käsihygieniaan, välttämään kasvojen koskettamista sekä välttämään pisaratartunnan mahdollisuutta. Henkilökunta pidetään ajan tasalla menettelytapojen ja nykyisen tilanteen muutoksista.

Varaus – ja peruutuskäytännöt majoitusvarauksiin

Tarjoamme asiakkaillemme erittäin joustavat ehdot matkustuksen suunnitteluun. Kaikkiin 17.3. -30.6.2020 välillä tehtäviin yksittäisiin varauksiin ovat voimassa joustavat peruutus- ja muutosehdot. Varauksia voi perua kuluitta tai muuttaa varaustilanteen mukaan uudelle ajankohdalle. Mikäli uuden ajankohdan hinta olisi korkeampi kuin alun perin varatun ajankohdan, neuvottelemme mahdollisen hinnaneron siirron yhteydessä. Yllä mainitut varaus- ja peruutuskäytännöt koskevat suoraan hotellin omien varauskanavien kautta tehtyjä varauksia. Ryhmävaraukset käsittelemme tapauskohtaisesti.