Santa’s Hotelsin toiminta koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa

santa-tausta

PÄIVITETTY 23.3.2020

Santa’s Hotelsille on tärkeintä asiakkaiden sekä henkilökunnan hyvinvointi ja turvallisuus. Seuraamme koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen kehittymistä ja noudatamme Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä viranomaisten antamia ohjeita ja määräyksiä.

Suomen hallitus on määrännyt sulkemaan ulkorajat 19.3.2020 alkaen ja rajoittaa julkisia kokoontumisia. Nämä toimenpiteet aiheuttavat Force Majeur – tilanteen, joka vaikuttaa kaikkien toimipisteidemme toimintaan. Haluamme toimia omalta osaltamme vastuullisesti tämän meitä kaikkia koskettavan maailmanlaajuisen koronaviruspandemian aikana ja suljemme hotellimme ja ravintolamme toistaiseksi.

SANTA’S HOTEL SANTA CLAUS, ROVANIEMI
Hotelli suljettu toistaiseksi.
Ravintola Gaissa, Café Linna ja Zoomit suljettu toistaiseksi
Pidämme hotellin majoituspalvelut valmiustilassa hätämajoitustarvetta varten. Tiedustelut puhelimitse p. 016 321 321.

SANTA’S IGLOOS ARCTIC CIRCLE, ROVANIEMI
Iglut ja ravintola suljettu toistaiseksi

SANTA’S HOTEL AURORA, LUOSTO
Hotelli ja ravintola suljettu toistaiseksi

SANTA’S HOTEL TUNTURI, SAARISELKÄ
Hotelli ja ravintolat suljettu 28.3. alkaen, toistaiseksi

SANTA’S RESORT & SPA HOTEL SANI, KALAJOKI
Hotelli, kylpylä ja ravintola suljettu toistaiseksi

SANTA’S CHALETS RAKKA, KILPISJÄRVI

Santa’s Chalets Rakan vastaanotto on suljettu toistaiseksi.
Huomioimme kuitenkin Kilpisjärven etäisen sijainnin sekä mahdolliset hätämajoitustarpeet ja tarvittaessa voimme majoittaa omatoimimatkustajia huoneistoihimme. Tiedustelut puhelimitse 0400 230 011.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Tehostettu hygieniataso

Olemme ohjeistaneet siivoojia kaikissa kohteissamme lisäämään desinfiointia ja pintojen puhdistusta yleisissä tiloissa, ravintoloissa, hotellihuoneissa sekä WC – tiloissa. Erityistä huomioita kiinnitetään pintoihin, joille kohdentuu paljon kosketuksia; mm. ovenkahvat, hissien napit ja pöytäpinnat.

Kaikissa yleisissä tiloissa on käsien desinfiointipisteitä, kuten myös toimisto – ja henkilökunnan tiloissa. Kannustamme sekä asiakkaita että henkilökuntaamme käyttämään niitä aktiivisesti.

Henkilökuntaamme ohjeistetaan korostettuun käsihygieniaan, välttämään kasvojen koskettamista sekä välttämään pisaratartunnan mahdollisuutta. Henkilökunta pidetään ajan tasalla menettelytapojen ja nykyisen tilanteen muutoksista.

Varaus – ja peruutuskäytännöt majoitusvarauksiin

Tarjoamme asiakkaillemme erittäin joustavat ehdot matkustuksen suunnitteluun. Kaikkiin 17.3. -30.6.2020 välillä tehtäviin yksittäisiin varauksiin ovat voimassa joustavat peruutus – ja muutosehdot. Varauksia voi perua kuluitta tai muuttaa varaustilanteen mukaan uudelle ajankohdalle. Mikäli uuden ajankohdan hinta olisi korkeampi kuin alun perin varatun ajankohdan, neuvottelemme mahdollisen hinnaneron siirron yhteydessä. Yllä mainitut varaus- ja peruutuskäytännöt koskevat suoraan hotellin omien varauskanavien kautta tehtyjä varauksia. Ryhmävaraukset käsittelemme tapauskohtaisesti.