Santa’s Hotels: Myyntijohtaja

Tonttu kurkistaa

Tunnistatko itsestäsi?

Oletko kansainvälisen myynnin osaaja ja verkostoituja?  Sinulla on kokemusta myynnin johtamisesta ja organisoinnista sekä kykyä hallita ja kehittää myynnin ja markkinoinnin toimintoja kohti kannattavaa ja kestävää liiketoimintaa.

Olet itsenäinen ja tuloshakuinen ja sinulla on erinomaiset viestintä- ja verkostoitumistaidot. Esihenkilönä olet luotettava ja helposti lähestyttävä suunnannäyttäjä, joka vie koko tiimiä kohti onnistumisia ja tavoitteita. Sinulla on vahvaa myynnillistä otetta ja työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Olet tottunut matkustamaan osana työnkuvaa ja se on sinulle mieluista. Eduksi katsotaan kokemusta matkailun jakeluteistä ja matkanjärjestäjäkentästä.

Tarjoamme sinulle 

Tehtävä on monipuolinen ja voit olla vaikuttamassa koko hotelliketjun ja Lapin matkailun kasvuun. Pääpaino on kansainvälinen BtoB-myynti vahvojen asiakkuuksien kautta, mutta haemme kasvua myös uusien alueiden ja asiakkaiden kautta. Saat tueksesi koko ketjun tuen sekä osaavan, n. 20 henkilön myynti- ja markkinointitiimin. Panostamme ja kehitämme koko ajan järjestelmiämme, joten arvostamme kokemusta ja osallistumista myös niiden kehittämiseen.

Olet osa ketjumme kehitys- ja strategiatyöryhmää ja raportoit toimitusjohtajalle. Toimipaikkasi on Rovaniemellä, jossa tiimisi odottaa  riittävää läsnäoloa. 

Jos joulu on hyvää mieltä ja iloa, voit joukossamme tuntea joulun joka päivä. Tässäpä tilaisuutesi!

Kiinnostuitko? 

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Minna Moilanen p. 040 8496215. Hae paikkaa 31.1.2024 mennessä hakupainikkeen kautta täältä. Liitä mukaan CV ja palkkatoivomus.

Santa’s Hotels

Santa’s Hotels on yksi Lapin matkailun merkittävimmistä toimijoista. Kansainvälinen ja tyylikäs ketjumme tarjoaa elämyksellisiä majoitus- ja ravintolapalveluita Rovaniemellä, Luostolla, Levillä, Saariselällä, Kilpisjärvellä ja Kalajoella. Sava Group -konserniin kuuluvan hotelliketjun liikevaihto on n. 24 ME ja se työllistää n. 150 kokoaikaista työntekijää, sesonkiaikoina jopa n. 300 henkilöä. Santa’s Hotels haluaa panostaa kestävään, ympärivuotiseen liiketoimintaan ja toimia vastuullisena työnantajana, jota kannattelee arvot vastuunkannosta, tilannetajusta ja positiivisuuden voimasta.

Ja tietenkin uskomme Joulupukkiin!