Kesä Santa’s Hotelsilla – hae hotellitestaajaksi!

Santa’s Road kulkee Kalajoen rannikolta aina Kilpisjärvelle asti – haluatko sinä testata Santa’s Hotels -ketjun kohteet tänä kesänä?

Täyttämällä artikkelin lopusta löytyvän hakulomakkeen, voit voittaa ilmaiset majoitukset kesälomareissuun itsellesi tai perhelleesi!

Santa’s Hotelsin Hotellitestaajana pääset kiertämään Pohjois-Suomea ja yöpymään Santa’s Hotelsin kohteissa 6 yötä veloituksetta. Koe Lappi kaamoksen ulkopuolella ja nauti yöttömästä yöstä täysin rinnoin. Tutustu roadtrippisi majoitusvaihtoehtoihin tarkemmin tästä!

Santa’s Road – Kalajoen rannikolta Kilpisjärvelle asti!

Kalajoki: Santa’s Resort & Spa Hotel Sani

Kalajoen merellisissä maisemissa sijaitseva kylpylähotellimme tarjoaa kesällä upeita rantakohde-elämyksiä. Voit majoittua hotellihuoneessa tai huoneistossa, ja majoitus sisältää aina sekä kylpyläliput että runsaan hotelliaamiaisen.

Hotellin välittömässä läheisyydessä on paljon kesään sopivia aktiviteetteja kuten Seikkailupuisto Pakka, Jukupark, carting sekä SUP-lautojen vuokraus. Kalajoella järjestetään kesällä myös paljon tapahtumia ja keikkoja!

Rovaniemi: Santa’s Hotel Santa Claus & Santa’s Hotel Rudolf

Rovaniemen keskustahotellissamme Santa’s Hotel Santa Clausissa majoitut mukavasti kesälomallasi. Keskeinen sijaintimme on täydellinen kesän tapahtumia ajatellen, ja alakerran terassillamme nautit kesästä kaupungin paraatipaikalla.

Mikäli etsit edullisempaa kesämajoitusta Rovaniemen keskustan tuntumasta, on Santa’s Hotel Rudolf loistava valinta.

Luosto: Santa’s Hotel Aurora & Igloos

Luoston Santa’s Hotel Aurorassa voit nauttia olostasi saunallisessa hotellihuoneessa kansallispuiston tuntumassa. Lasi-igluissamme voit tunnelmoida pohjoisen taivaan luonnonilmiöiden alla – tiesitkö, että revontulia voi nähdä jo elokuussa?

Pyhä-Luoston kansallispuisto sijaitsee hotellimme takapihalla, ja meillä on myös polkupyörille sopivat säilytyspaikat.

Saariselkä: Santa’s Hotel Tunturi

Kauniita unia muutaman askeleen päässä kansallispuistosta! Luontopolut ja retkeilyreitit alkavat Santa’s Hotel Tunturin takapihalta. Hotelli sijaitsee Saariselän lomakeskuksen keskustassa, jossa kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä.

Keskiyön aurinko toivottaa vierailijat tervetulleiksi Saariselälle. Saariselän korkeudella yötön yö alkaa toukokuun puolivälissä ja kestää heinäkuun lopulle. Aurinko ei tällöin laske ollenkaan kahteen ja puoleen kuukauteen.

Kilpisjärvi: Santa’s Hotel Rakka

Kilpisjärven tunnelmaa ei voi edes kuvailla, vaan se on koettava itse! Saana-tunturin jylhissä maisemissa majoitut uudessa design-hotellissamme tai moderneissa lomahuoneistoissa, ja nautit illallista pitkän kaavan mukaan maisemaravintolassamme.

Kesän hotellitarjoukset

Katso kaikki kesän tarjouksemme täältä.


Muista myös Kesäpassi!

Keräämällä leimoja Santa’s Hotelsin kesäpassiin joka 6. yö on ilmainen*!

Santa’s kesäpassin ehdot

Kesäpassin saat sisäänkirjautumisen yhteydessä. Yövy missä tahansa Santa’s Hotelsin kohteessa 15.5.-31.8.2023 välillä ja saat jokaisesta yöstä leiman kesäpassiin. Kesäpassi leimataan uloskirjautumisen yhteydessä. Leimoja ei saa takautuvasti.

Kesäpassin 2023 veloituksettoman yön voi käyttää 30.9.2023 mennessä.

*) Veloituksettoman yön voi varata seuraaviin Santa’s Hotelsin kohteisiin alla mainittuina ajanjaksoina:
Santa’s Hotel Santa Claus, Rovaniemi 6.6.-30.9.2023
Santa’s Hotel Aurora, Luosto 13.6.-30.9.2023
Santa’s Hotel Tunturi, Saariselkä 6.6.-30.9.2023
Santa’s Resort & Spa Hotel Sani, Kalajoki 1.-30.9.2023

Leimoja myönnetään vapaa-ajan matkustajille suorista hotellivarauksista (ei ulkopuoliset varauskanavat).


Hae hotellitestaajaksi tällä lomakkeella:

Hakuaika 9.5.-28.5.2023

Hotellitestaajahaku on tältä erää päättynyt, kiitos kaikille hakijoille!