Saariselkä | Tunturin kevät on tekemistä täynnä! Katso tästä kevättalven majoitustarjoukset.

Pohjois-Lapin kevät on kokemisen arvoinen! Aurinkoiset kevätpäivät ja kimaltavat hanget ovat ilo silmälle, mutta sen lisäksi mahdollistavat myös upeat puitteet kevään ulkoiluun. Ulkoaktiviteettien, kuten hiihtämisen ja laskettelun lisäksi Santa’s Hotel Tunturi tarjoilee tekemistä myös vielä pimeisiin iltoihin, kun koko kevään pyörii legendaariset Tunturihotellin tanssit ja makuelämyksistä vastaa viikottaiset elämysillalliset.

Kevättalven majoitustarjous Santa’s Hotel Tunturissa!

Kun majoitut Santa’s Hotel Tunturissa 24.3.-30.4.2024 2 yötä, säästät 10% ennakkoon maksetusta hinnasta tai muutosturvahinnasta*. Kun majoitut vähintään 3 yötä, säästät 15%!

Majoituksiin aikavälillä 9.3.-30.4.2024 on saatavilla nyt myös edullinen hiihtopaketti, joka sisältää hotelliaamiaisen lisäksi buffet-illallisen ravintolassamme sekä tanssiliput tapahtumapäivinä.

Hiihtopaketti on saatavilla vähintään 3 yön majoituksiin – jos yövyt yli 7 yötä, on hinta/yö vieläkin edullisempi!

Majoitus Santa’s Hotel Tunturissa

Hotellimme 260 hotellihuonetta ja huoneistoa ja palveleva henkilökuntamme  pitävät huolen siitä, että meillä viihdyt ison tai pienen seurueen kanssa vuorokauden ympäri. Meillä voit valita majoituksesi esimerkiksi erikokoisten huoneistojen, hyvin varusteltujen saunallisten superior- ja deluxe- huoneiden tai ylellisten sviittien joukosta.

Aivan Urho Kekkosen kansallispuiston vieressä sijaitseva hotellimme on ulkoilmaihmisen todellinen tukikohta. Laaja latuverkosto lähtee suoraan hotellin takapihalta, laskettelukeskukseen on vain vartin kävelymatka, ja Saariselän kylänkin palvelut ovat kivenheiton päässä.

Saariselkä tarjoilee upeat puitteet ulkoiluun

Saariselkä on tunnettu maastohiihtäjän paratiisina, jossa ladut ovat aina huippukunnossa. Huollettuja latukilometrejä on 200, joista valaistuja yli 30. Latujen varsilta löydät myös huollettuja taukopaikkoja. Polveilevat tunturimaastot ja kansallispuistot mahdollistavat joka päivälle erilaisen hiihtoretken.

Kevättalvi on mitä mainiointa ulkoiluaikaa: aurinko lämmittää ja valoa riittää pitkälle iltaan. Latuverkoston rinnalla on reitistöjä niin talvipyöräilyyn, lumikenkäilyyn, kelkkailuun kuin kävelyynkin. Laskettele Saariselällä, lähde kelkkasafarille tai hiljaiseen luontoon poro- tai koiravaljakkoajelulle. 

Vilskettä iltoihin

Saariselällä jo vuosikymmenien ajan vahvana elänyt tanssiperinne kukoistaa koko kevään, ja viikot 11-16 tanssahdellaan Tunturissa useampana päivänä viikossa. Tanssikansaa tahdittaa esimerkiksi alan konkarit Lasse Hoikka & Souvarit sekä Seinäjoen Tangomarkkinoiltakin tuttu Jarkko Honkanen Taiga-orkestereineen.

Tanssien lisäksi elämyksiä tarjoillaan illallistenkin muodossa. Kolmen ruokalajin elämysillalliselta Santa’s Hotel Tunturin lappilaisessa kodassa lumoavan joikuesityksen kera ei tunnelmaa puutu, ja pohjoisen herkuista pääsee nautiskelemaan myös Kullankaivajan buffetissa Lapin iltoina.

Suuntaa viettämään ulkoilun, rentoutumisen, hyvän ruuan ja hauskanpidon täyteistä lomaa keväällä Saariselälle!

Tai ole yhteydessä myyntipalveluumme:

Puh. 0400 102 190
saariselka(at)santashotels.fi

Santa’s Hotel Tunturi
Lutontie 16
99830 Saariselkä


*Ennakkoon maksettu hinta: ei peruutusoikeutta
Muutosturvahinta: Ilmainen peruutus 30 päivää ennen tulopäivää. Tulo- ja lähtöpäivää voi muuttaa ilman kuluja yhden vuoden (1) sisällä alkuperäisestä tulopäivästä. Muutokset tulee tehdä viimeistään 7 päivää ennen saapumista. Jos huonehinta on korkeampi uusien varauspäivien kohdalla, erotus maksetaan sisäänkirjautumisen yhteydessä. Jos huonehinta on edullisempi uusien varauspäivien ajalla, erotusta ei palauteta. Alle 30 päivää ennen tuloa tehdystä peruutuksesta veloitetaan 100% peruutusmaksu.