Saariselkä | Santa’s Hotel Tunturi: Tarjoilija

alkumalja tarjous

Me Santa’s Hotel Tunturissa tiedämme, että Joulupukki on Korvatunturilta ja samoilee mielellään kotiseuduillansa! Saariselkä tarjoaa erinomaiset ulkoilumahdollisuudet sekä huikean kauniin asuinympäristön. Liity iloiseen joukkoomme, jos sinullakin on joulufiilistä sydämessä ympäri vuoden!

Etsimme nyt tarjoilijaa vakituiseen työsuhteeseen

Santa’s Hotel Tunturi tarjoaa Saariselällä alueen laajimman ravintolavalikoiman. Ravintolavalikoimamme ulottuu kilpiravintola Kaltiosta erilaisiin tilausravintoloihin sekä Saariselän omaan olohuoneeseen – ravintola Pirttiin. Meillä voit pistää koko persoonasi peliin, hurmata asiakkaat sekä koko tiimin, sillä meillä saat olla oma paras itsesi!

Saariselkä ei myöskään ole höpsömpi paikka asua – täällä luonto on upea, ja ympärillä avautuva kansallispuisto tarjoaa huikean kauniin asuinympäristön sekä erinomaiset ulkoilumahdollisuudet.

Palkkana on joko TES tai sopimuspalkka – sinun osaamisesi ja kokemuksesi mukaisesti. Työt alkavat 31.5.2023 tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Laita meille rohkeasti viestiä!

Lisätiedot, CV ja hakemus sähköpostitse osoitteeseen tuula.boman@santashotels.fi

Otsikkoriville: ”Tarjoilija Tunturi”

Santa’s Hotels on yksi Lapin matkailun merkittävimmistä toimijoista. Kansainvälinen ja tyylikäs ketjumme tarjoaa elämyksellisiä majoitus- ja ravintolapalveluita Rovaniemellä, Luostolla, Levillä, Saariselällä, Kilpisjärvellä ja Kalajoella.