Saariselkä | Santa’s Hotel Tunturi: Ravintolapäällikkö

Ravintola-kaltio-santas-hotels

Me Santa’s Hotel Tunturissa tiedämme, että Joulupukki on Korvatunturilta ja samoilee mielellään kotiseuduillansa! Saariselkä tarjoaa erinomaiset ulkoilumahdollisuudet sekä huikean kauniin asuinympäristön. Liity iloiseen joukkoomme, jos sinullakin on joulufiilistä sydämessä ympäri vuoden!

Haemme ravintolapäällikköä Santa’s Hotels Tunturiin

Ravintolapäällikkönä vastaat ravintola-, juhla- ja kokouspalvelujen sekä tapahtumien organisoimisesta, huomioit ja ohjaat henkilökuntaa onnistumaan työssään. Asiakkaiden ilahduttaminen ja positiivisten yllätysten järjestäminen ovat sinulle sydämen asioita. Pidät yllä hyvää henkeä omalla persoonallasi vauhdikkaissa ja muuttuvissa tilanteissa.

Odotamme, että sinulla on intohimo kehittää ravintolapalveluitamme. Tullessasi taloon tuot mukanasi kokemuksesi ja osaat soveltaa sitä meidän konseptiimme sopivaksi. Huolehdit tiimistäsi, jonka koko vaihtelee sesongin mukaan. Vastaat kokonaisvaltaisesti ravintolapalveluistamme. Meillä on 5 erilaista ravintolaa. Tuleva ravintolapäällikkömme onkin niin à la carten kuin iltaravintoloiden taituri. Kota- ja erikoisillalliset hoituvat myös vankalla ammattitaidolla.

Asunto löytyy kävelymatkan päästä.

Santa’s Hotels on yksi Lapin matkailun merkittävimmistä toimijoista. Kansainvälinen ja tyylikäs ketjumme tarjoaa elämyksellisiä majoitus- ja ravintolapalveluita Rovaniemellä, Luostolla, Levillä, Saariselällä, Kilpisjärvellä ja Kalajoella.

TARJOAMME SINULLE

  • Mielenkiintoista ja haastavaa työtä iloisessa ja upeassa ympäristössä
  • Monipuoliset vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet tunturien kupeessa
  • Dynaamisen ja kasvavan perheyrityksen notkeuden
  • Positiivisen työskentelyilmapiirin sekä osaavan tiimin työsi tueksi
  • Santa’s Hotels -ketjun henkilöstöedut
  • Santa’s Hotel Tunturin johtoryhmän jäsenyyden

EDELLYTÄMME SINULTA

  • Joustavaa, ihmisläheistä ja inspiroivaa johtamista
  • Aikaisempaa vuosien kokemusta vastaavasta työstä
  • Rohkeutta tarttua haasteisiin ja kykyä hoitaa vaativiakin tilanteita
  • Hyvää juoma- ja ruokatietoutta
  • Esimerkillistä organisointitaitoa
  • À la carte -tarjoilutaitoa
  • Alkoholi- ja hygieniapassia, EA-kortti plussaa
  • Englannin kielen taitoa

LISÄTIEDOT:

Lisätiedot, CV ja hakemus palkkatoiveineen: rekry@santashotels.fi

Kirjoita aihekenttään ”Ravintolapäällikkö/Tunturi”